Kantoor te huur Brussel Airport, Lambroekstraat 5A

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lambroekstraat 5A in Brussel Airport

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: 500 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Lambroekstraat in Brussel (Airport)

Een full service kantoor huur je zo aan de Lambroekstraat in Brussel Airport. In dit gunstig gelegen business center huur je een kantoor met een vlotte verbinding naar Brussel. Dit kantoorpand ligt op een prachtig ingericht terrein met een eigen park. Vanuit iedere kantoorruimte heb je een mooi zicht op het groen. Ben je al nieuwsgierig geworden en zie je jouw toekomstige kantoorkamer hier huren? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen van dit kantoorgebouw.

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum huur je al een kantoorunit van 15m2 vanaf €500. In deze prijs zijn alle servicekosten inbegrepen. Er zijn geen verborgen kosten zodat je op het einde van de maand niet voor verrassingen komt te staan! Het is ook mogelijk om grotere kantoren te huren en alle mogelijkheden worden graag met je besproken tijdens een vrijblijvend bezoek. Er wordt een aanbod op maat gemaakt waarbij de prijs afhankelijk is van de huurperiode en de locatie van het kantoor. Er zijn nog diverse kantoren beschikbaar! Ook aan de coworkers is gedacht en er zijn verschillende opties mogelijk om een werkplek te huren. Neem contact op met SKEPP voor meer informatie over de beschikbare kantoren en coworking plaatsen.

Persoonlijke aanpak, groen kantoor, mooie meubels

Aan de Lambroekstraat in Brussel huur je een kantoor waar je gasten persoonlijk ontvangen worden en waar de manager ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Als je hier een kantoor huurt kun je rekenen op de nodige aandacht en een persoonlijke service. Het hele kantoorpand is groen ingericht met overal eco-vriendelijke elementen en met veel oog voor detail. De meubels van je toekomstige kantoorruimte zijn gloednieuw en van Belgische makelij. Er worden ook diverse activiteiten georganiseerd in dit bedrijvencentrum waarbij je ervaringen kunt uitwisselen met de andere huurders.

Locatie en bereikbaarheid

Dit bedrijvencentrum ligt bij alle invalswegen en op slechts 5 minuten van de snelweg naar Brussel. Je gasten kun je probleemloos laten verblijven in de diverse hotels in de buurt. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de mensen die met de auto komen in een veilige ondergrondse parking. Je kunt ook met de fiets komen en je douchen om zo fris in je kantoorkamer aan de slag gaan.

Huur nu je kantoor aan de Lambroekstraat in Brussel Airport

Je kantoor huren aan de Lambroekstraat in Brussel Airport is zeker een goede optie. Stel gerust je vragen aan onze kantoorexperts. SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend met je zoektocht naar je ideale kantoorruimte. Als je niet kunt wachten kun je alvast zelf je rondleiding inplannen en wie weet huur jij wel snel je nieuwe kantoor aan de Lambroekstraat in Brussel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

't Is een mooie omgeving om te werken maar voor ons toch iets te ver van Brussel centrum.

N

Er ligt veel in deze buurt maar dit centrum valt echt wel op en is toch niet zo duur.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Lambroekstraat 5A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen