Super deal

Limmen, Zijakkertje 2

1906BE Limmen

Kantoorruimte huren in kwalitatief hoogwaardig business center in Limmen!

SKEPP biedt kantoorruimte aan het Zijakkertje te Limmen te huur aan. Hier zijn kantoorunits te huur vanaf 15 m2. Het kantoorgebouw, bestaande uit twee bouwlagen, is gevestigd op bedrijventerrein ‘Limmerpoort’. U kunt flexibele huurovereenkomsten aan gaan en hierover is overleg mogelijk. U kunt hier al een kantoorruimte van 50 m2 huren voor maar €295,- per maand! Grijp nu uw kans!

De snelweg A9 is zeer snel toegankelijk vanaf het kantoorpand en deze snelweg heeft een aansluiting op de A1 (Amsterdam – Duitsland). Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein, dus daar kunt u uw auto parkeren. Binnen vijf minuten lopen, bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte. De bereikbaarheid van de kantoorruimte is uitstekend te noemen. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit, zoek dan niet verder en stel uw vragen aan SKEPP of plan nu alvast uw eigen rondleiding in!

Kantoorunit te huur voor €295,- per maand in Limmen Zijakkertje 2 Limmen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!