Rent office space Roermond Centrum, Slachthuisstraat 31-35

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Roermond, Roermond, Wilhelminaplein 2 mins walk (0.1 km)
 • Railway station Roermond 7 mins walk (0.6 km)
 • Park 5 mins walk (0.4 km)
 • Gym 8 mins walk (0.7 km)
Rent at this location?

This is currently available at Slachthuisstraat 31-35 in Roermond Centrum

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 248 m2
  Rental price: €1,963 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 864 m2
  Rental price: €6,840 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)? Dan is dit kantoorgebouw misschien wel helemaal iets voor jou. Dit gunstig liggende pand is gebouwd in 1993 en is zowel met het openbaar vervoer als eigen vervoer uitstekend te berijken. Het pand beschikt buiten de kantoorruimten om ook nog over een ruim aanbod van voorzieningen en faciliteiten zoals een centrale entree en een eigen parkeerterrein. 

Huurprijzen

Wanneer je een kantoorruimte wilt huren in dit kantoorgebouw, heb je de mogelijkheid om maar liefst een oppervlakte van 1374 m2 af te nemen. Er zijn natuurlijk ook kleine kantoorruimten te huur, zoals 248 m2 voor een maandelijks bedrag van €1963,-. Ben je toch opzoek naar een mooie kantoorruimte die hier tussen in zit? Er is ook nog een unit beschikbaar met een oppervlakte van 864 boor €6840,- in de maand.

Lift, parkeergelegenheid en vergaderruimten

In dit kantoorgebouw aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum) huur je onder goede omstandigheden door de aanwezige voorzieningen en faciliteiten. Zo hoef jij je niet druk te maken over het dagelijks traplopen, er is namelijk een lift aanwezig die je naar elke verdieping kan brengen. Ook is er naast het gebouw een grote parkeerplaats gelegen waar je voor een maandelijks bedrag van €33,- gebruik van kunt maken. Zo zijn er ook nog vergaderruimten in het pand, te gebruiken bij bijvoorbeeld een bespreking of een het houden van een presentatie. 

Locatie en bereikbaarheid

Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen, dan ben je gemiddeld 5 minuten onderweg vanaf verschillende snelwegen zoals de A2, A67 en A73. Ook met het openbaar vervoer is het pand makkelijk te bereiken. De bushalte Roermond, Wilhelminaplein is maar slechtst 2 minuten loopafstand vanaf je werkplek gelegen. In de nabije omgeving zijn er verschillende restaurantjes gevestigd waaronder ‘Eat To Go’, je kunt hier allerlei verschillende maaltijden afhalen. Ideaal wanneer je een lange werkdag hebt gehad en zelf geen zin meer hebt om in de keuken te staan.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)? En wil je het graag met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Slachthuisstraat 31-35

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen