Rent office space Rotterdam Center, Westblaak 90

5 (3 reviews)
Facilities
 • Mail processing
 • Phone service
 • Elevator
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Phone area
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Cabinet
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Westblaak 90 in Rotterdam Center

Availability updated:
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 24 m2
  Rental price: €1,150 /mo. all-in
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam (Centrum)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum? Kom dan een kijkje nemen in dit representatieve kantoor. Door de grote renovatie en moderne inrichting is dit kantoorpand een populaire locatie om je bedrijf te vestigen. Het pand is op uitstekende locatie gelegen en het kantoorgebouw is voorzien van vele services en faciliteiten. 

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 16 m2, voor deze ruimte betaal je een maandelijks berdrag van €480,-.  Ook is er een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 20 m2 voor €650,- in de maand. Toch opzoek naar een grotere ruimte? Op dit moment zijn er ook meerdere units beschikbaar met een oppervlakte van 30 m2, deze zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €975,-. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk mocht je op zoek zijn naar een grotere oppervlakte. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle servicekosten. 

Receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Westblaak in Rotterdam Centrum ben je voorzien van vele services en faciliteiten. Zo is er in de centrale entree een receptie aanwezig, zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het aannemen van binnenkomende telefonie en postverwerking. Ook kun je buiten de kantoorkamers om, gebruik maken van vergaderruimten en belruimten. Erg handig wanneer je een bespreking hebt of jezelf even wil afsluiten in een rustige ruimte. Mocht je ’s ochtends geen tijd meer hebben om je ontbijt of lunch voor te bereiden, geen probleem! In het pand is ook een horecagelegenheid waar je elk dagdeel terecht kunt.

Locatie en bereikbaarheid

Om het kantoorpand te bereiken met het openbaar vervoer hoef je slechts 2 minuten te lopen vanaf je werkplek naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze lijn is aangesloten op het treinstation Rotterdam Blaak. Ook verschillende opritten van snelwegen zoals de A20, A12 en A15 zijn binnen een kwartier reistijd bereikbaar. Het kantoorpand is midden in het centrum van Rotterdam gevestigd, alles is om de hoek. Denk hierbij aan gezellige koffietentjes, leuke winkels en een supermarkt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend!


Reviews

Find out what other people said about this location

A

De moderne inrichting, uitstekende locatie & vriendelijke receptionisten zorgen er voor dat het voor mij en mijn collega's een aangename plek is om te werken.

Een extra pluspunt in dit kantoorpand is de dagelijkse verse lunch, alleen daarvoor zal je al een kantoorruimte moeten huren op deze top locatie!

N

Top locatie en prachtige inrichting.

Straalt professionaliteit uit en daarnaast zijn er leuke andere bedrijven. Wij zitten hier heerlijk!

F

Wauw alles is tot in detail afgewerkt, ook de pantry!

Fantastisch!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Westblaak 90

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen