Super deal

Rotterdam Centraal Station, Stationsplein 45

Kantoorruimte te huur in meest in het oog springende kantoorgebouw van Rotterdam aan het Stationsplein

Uw bedrijf onderbrengen op een unieke locatie met uitgebreide faciliteiten in hartje Rotterdam? Dat kan nu in het Groothandelsgebouw aan het Stationsplein! Met de uitstekende bereikbaarheid en ligging naast Rotterdam Centraal is deze locatie voor uw bedrijf een werkelijke prachtlocatie. In het gebouw vestigen zich kleine bedrijven, maar ook multinationals. Naast uitgebreide faciliteiten heeft u dus ook nog een veel gezelschap als u in dit kantoorgebouw een kantoorruimte huurt.

Huren voor grote en kleine bedrijven

In dit kantoorgebouw bevindt zich een grote verscheidenheid aan bedrijven, of u nu een eenmanszaak of een beursgenoteerde NV heeft. U huurt uw eigen (flex)werkplek tot 10 m2, een kantoorkamer van 15 tot 100 m2 of zelfs een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Laat uw bedrijf verder groeien door u te vestigen op die locatie. Kortom, 'everyone fits in!'.

Kosten voor het huren richting succes?

Door de grote diversiteit aan ruimtes en oppervlak zit er altijd wel iets tussen voor u. De kosten voor de verschillende kantoorruimten zijn afhankelijk van het oppervlak dat u wilt huren aan het Stationsplein. Het huren van een kantoorruimte op maat kan vanaf 100 m2 en een prijs van €130,- per m2 per jaar. Het huren van een kleinere ruimte dan 100 m2 kan natuurlijk ook, maar neem voor de prijzen van deze ruimten snel contact op met SKEPP.

Zoveel luxe naast een geweldige locatie voor uw bedrijf

In het Groothandelsgebouw aan het Stationsplein in Rotterdam voert niet alleen werken in uw eigen kantoorruimte de boventoon. Er mag in de pauzes ook heerlijk gerelaxed worden in de, special daarvoor, aanwezige ruimten. Ook zijn er cocktailbars en verschillende cateringmogelijkheden aanwezig, waarvan u vrijblijvend gemaakt kunt maken. De verdere aanwezigheid van supersnel internet, vergaderruimten en 24-uurs beveiliging zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Wilt u een kijkje nemen op de toekomstige locatie van uw bedrijf?

Dit kan SKEPP gratis en vrijblijvend voor u regelen. In overleg met u wordt er een rondleiding ingepland om het pand te bekijken. U kunt contact opnemen met SKEPP door te bellen, te mailen of ons simpelweg een whatsappberichtje te sturen.

 Kantoorruimte huren in monumentaal pand in Rotterdam Stationsplein 45 Rotterdam Centraal Station Toplocation!

3 reviews Stationsplein

Midden in het centrum en het concept is erg van deze tijd.

Alles wordt geregeld en je hoeft zelf alleen nog het bedrijf te runnen

Vette plantenwand hebben ze gecreëerd & een heel leuk kantorenconcept!

Een warme locatie met fijne werkplekken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!