Rent office space Rotterdam Haringvliet, Haringvliet 76

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
Accessibility
 • Bus stop Rotterdam, Willemswerf 7 mins walk (0.5 km)
 • Subway station Rotterdam, Burg. Van Walsumweg 7 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Rotterdam Blaak 6 mins walk (0.5 km)
 • Subway station Rotterdam, Blaak 6 mins walk (0.5 km)
 • Park 7 mins walk (0.5 km)
 • Gym 7 mins walk (0.6 km)
Availability

Check below which office types are available at Haringvliet 76

About this office

Kantoorruimte huren aan het Haringvliet (centrum)

Aan het Haringvliet in Rotterdam is nog 1 kantoorruimte te huur in dit monumentale kantoorpand. Het kantoorgebouw heeft een gebruiksoppervlakte van 1067 m2 en is gebouwd in 1898. Doordat het kantoorpand tegen het centrum aan ligt en goed bereikbaar is, is dit een zeer populaire locatie voor bedrijven. Zo huren hier reeds een software bedrijf, adviesbureau en informatietechnologie bedrijf.

Huurprijzen

Zoals eerder aangegeven is dit een populair kantoorpand, er is hier namelijk slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte is 251 m2 en kost €3750,- per maand. Deze kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is via de monumentale trap en lift te bereiken.

Monumentaal kantoorpand met uitzicht op de grachten

Als je een kantoorruimte huurt aan het Haringvliet in Rotterdam heb je aan de voorkant uitzicht op de grachten met prachtige boten. Aan de achterkant heb je een ruim balkon om tijdens de werkdag een frisse neus te halen. Ook beschikt deze kantoorunit over een eigen pantry en worden de algemene ruimten netjes schoongehouden. Organiseer jij borrels voor klanten en relaties? Dat kan ook in dit kantoorpand! Op de begane grond is een representatieve horecaruimte gerealiseerd waar je perfect je gasten kan ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Het centrum van Rotterdam is slechts een paar minuten lopen vanaf het kantoorgebouw, hierdoor kan jij tijdens de pauze lekker lunchen in de stad. Ook ligt op loopafstand (500 meter) van het kantoorpand trein- en metrostation Blaak. Via de hoofdwegen zit je binnen 9 minuten op de A16 en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Haringvliet

Veel partijen huren reeds aan het Haringvliet in Rotterdam een kantoorruimte, waar wacht je op? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in via SKEPP en proef de sfeer zelf!


Rent at this location?

This is currently available at Haringvliet 76 in Rotterdam Haringvliet

Office spaces
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

D

Mooie afgewerkte ruimten en een ontzettend gave bar!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Haringvliet 76

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner