Super deal

Zwolle Centraal Station, Hanzelaan 351-361

 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Kantoorruimte huren aan de Hanzelaan (Schelle-Zuid en Oldeneel)

Aan de Hanzelaan in Zwolle staat dit prominente kantoorpand dat zich kenmerkt door de rondingen en grote glaspartijen: een ware eyecatcher! Het pand is gebouwd in 1995 en beschikt over een totale oppervlakte van 5000 m2 dat onderverdeeld is in vijf verdiepingen. Het kantoorpand maakt onderdeel uit van kantorenpark Hanzeland dat beschikt over vele kantoorpanden met een grote diversiteit aan huurders. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit moderne kantoorpand werk je samen met grote partijen als Landal GreenParks, NS, Kadaster en Arcadis op dit kantorenpark.

Huurprijzen, kantoorruimte Hanzelaan, Zwolle

In dit kantoorgebouw aan de Hanzelaan worden kantoorunits van verschillende metrages aangeboden. Een kantoorruimte voor twee personen huur je hier al vanaf slechts €500,- per maand. Elektriciteit, gas en schoonmaak van de algemene ruimten zitten bij deze huurprijs inbegrepen. Je weet dus precies waar je voor betaalt!

Hanzelaan: post- en pakketverwerking, verse lunch en parkeren

De kracht van dit kantoorpand is dat de huurder hier zoveel mogelijk ontzorgd wordt. Wanneer je besluit om hier een kantoorruimte te huren wordt de post voor je onderneming gesorteerd, de gasten worden netjes en vriendelijk ontvangen door de ClubManager, er kan gebruik worden gemaakt van WiFi en glasvezelinternet, er zijn diverse vergaderruimten en het pand is 24/7 toegankelijk. Als kers op de taart beschikt het kantoorpand ook nog over een eigen parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid, Hanzelaan, Zwolle

De Hanzelaan is gelegen op tien minuten loopafstand van het Centraal Station dat tevens ook goed bereikbaar is met de buslijnen 2, 4 en 8. Ga je liever met de auto naar het werk? Vanaf het kantoorpand ben je binnen tien minuten rijden op de A28 of N35. De Schelle-Zuid en Oldeneel is een gezellige buurt waar genoeg vertier is. Naast dat het centrum van Zwolle zich op loopafstand van het kantoorpand bevindt, ligt er ook een park in de buurt en zijn er diverse horecavoorzieningen. Bij het Azaleapark kun je terecht voor een wandeling in de frisse buitenlucht of ga een hapje eten bij De Harmonie of Kip2day een paar straten verderop. Om de hoek van het kantoorpand is Boni Supermarkten gelegen waar je na het werk terecht kunt voor de wekelijkse boodschappen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hanzelaan?

Zoek je een kantoorruimte aan de rand van het centrum van Zwolle voor een goed betaalbare prijs? Dan ben je hier aan het goede adres! Plan een rondleiding in en bekijk het pand met je eigen ogen. Waar wacht je nog op?

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Hanzelaan in Zwolle Centraal Station

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Hanzelaan in Zwolle Centraal Station.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation
Full service kantoorruimte te huur in Zwolle Hanzelaan 351-361 Zwolle Centraal Station Toplocation!

1 reviews Hanzelaan

Ontzettend gaaf ingericht, beschikt over vele services

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!