Super-Deal

Amsterdam Centrum, Kleine-Gartmanplantsoen 21

 • Internet

 • Treffpunkt

 • Einschreiben Handelsregister

 • Postadresse

 • Küche

 • Parken

 • Schreibtisch

 • Kaffee/Tee

 • Schließfach

Kantoorruimte huren aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam (Centrum)

Op deze prachtige locatie in hartje Amsterdam staat dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum, dat gebouwd is in 1960. Het pand staat in De Weteringschans en heeft een totale perceeloppervlakte van 288 m2. Vanuit het pand heb je een waanzinnig uitzicht over Amsterdam en haar prachtige grachtengordel. Het kantoorgebouw ligt op een uitstekend bereikbare plek met een bus- en tramstation om de hoek. Op dit moment huurt een diversiteit aan mensen hier al een kantoorruimte, denk hierbij aan creatieve PR-managers, marketeers, schrijvers en financieel adviseurs.

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je op deze locatie tegen aantrekkelijke huurprijzen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de bezettingsgraad gemiddeld boven de 90% ligt. Momenteel is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar van 157 m2. Voor deze ruimte betaal je maandelijks €6500,- De genoemde huurprijzen zijn inclusief services en voorzieningen zoals gas, water, licht, internet en dagelijkse schoonmaak. Je weet dus precies waar je iedere maand voor betaald!

Een pantry, dakterras en koffiecorner

In dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum is het servicelevel erg hoog. Zo vind je in het kantoorpand een nette pantry, haal je een kopje koffie bij de koffiecorner en kun je tijdens de lunch lekker van de zon genieten op het aanwezige dakterras. Daarnaast wordt er ieder kwartaal een borrel georganiseerd voor alle huurders. Je werkt hier op een werkelijke toplocatie aan het Leidseplein in Amsterdam. Je wordt omringd door bekende hotspots zoals de Stadsschouwburg en Paradiso. Tevens ligt Pathé City op 300 meter afstand van jouw kantoor, ideaal voor wat ontspanning na werktijd!

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. De tram- en bushalte liggen letterlijk voor de deur. Amsterdam Centraal is het dichtstbijzijnde treinstation. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Een mooie centrale werklocatie dus.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum?

Ben je al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? En lijkt je deze prachtlocatie aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum je wel wat? Kom dan eens gezellig een kopje koffie drinken om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Plan een rondleiding in, SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Kleine-Gartmanplantsoen.

Kreiere deine URBAN-Einrichtung mit dem Officeplanner am Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum

Officeplanner ist ein inspirierendes Einrichtungspaket, das sich vor allem durch ein hohes Maß an Flexibilität auszeichnet. Da nichts niet- und nagelfest ist, kann deine Einrichtung jederzeit einfach neu angeordnet oder verschoben werden. Das Einrichtungspaket ist in zwei unterschiedlichen Ausführungen verfügbar: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Kreiere selbst deinen URBAN-Standort am Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum.

 1. Wählen Sie einen Büroraum
 2. Konzentrieren Sie Ihren Büroraum
 3. Erhalten Sie unverbindlich Ihr Mietangebot
Kantoorruimte te huur in 'New Yorks' pand te Amsterdam Kleine-Gartmanplantsoen 21 Amsterdam Centrum Topadresse!

3D Viewer Kleine-Gartmanplantsoen

3 Bewertungen Kleine-Gartmanplantsoen

prettige lichte kantoorruimte, heerst een fijne werksfeer

Handig die plattegrond erbij.

Mooie grote ruimte zo te zien met grote vergaderruimte centraal in het gebouw. Ziet er leuk uit!

goede locatie, daar ben ik echt blij mee.

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Vielen Dank für deine Beurteilung!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!