Office room

Een kantoorkamer is een eigen afgesloten ruimte en beter bekend als een kantoorunit. Kantoorkamers zijn te huur vanaf 6 m2 tot en met 100 m2. Kantoorkamers worden meestal gemeubileerd te huur aangeboden.


Een kantoorkamer ideaal voor jou? Wel als je een eigen afgesloten werkplek of een rustige werkruimte wilt. Een kantoorkamer vinden doe je bij SKEPP! Op basis van jouw lijstje met wensen gaan onze vastgoedconsultants op zoek naar geschikte opties. Ontvang meerdere gerichte voorstellen van SKEPP met duidelijke huurprijzen. Kies ook zelf je nieuwe kantoorkamer!

Wat is een kantoorkamer?

Een kantoorkamer is een eigen afgesloten kantoorruimte en wordt ook vaak ‘kantoorunit’ genoemd. Met de benamingen kantoorkamer en kantoorunit wordt dan ook hetzelfde bedoeld. Kantoorkamers zijn in diverse formaten te huur, vaak al vanaf 6 m2 tot 100 m2. Vaak worden kantoorkamers gemeubileerd te huur aangeboden in business centers. In bedrijfsverzamelgebouwen komt het vaker voor dat je eigen meubels dient mee te nemen.

Is een kantoorkamer geschikt voor mijn bedrijf?

Kies je een kantoorkamer of toch een (grote) kantoorruimte op maat? Een kantoorkamer biedt meer privacy dan een flexwerkplek en is ook geschikt voor meerdere personen. Er zijn kantoorkamers te huur voor 1 persoon, maar ook kantoorkamers die geschikt zijn voor tot 10 of 15 personen. Voer je vertrouwelijke gesprekken, wil je privacy, een plek om te vergaderen, een rustige werkomgeving of gewoon meer identiteit voor jouw bedrijf? Dan is de kantoorkamer/kantoorunit zeer geschikt.

Hoe groot moet mijn kantoorkamer zijn?

Om het ideale kantoorkamer-formaat voor jouw bedrijf te bepalen, kun je onderstaande tabel aanhouden. Natuurlijk kun je hier vanaf wijken, maar in deze tabel staan de gangbare metrages uitgewerkt:

Aantal m2 versus aantal personen

1 pers.

8 – 10 m2

2 pers.

12-15 m2

3 pers.

15 -20 m2

4 pers.

20 m2

5 pers.

25 m2

6 pers.

30 m2

8 pers.

50 m2

10 pers.

80-100 m2

15 pers.

100- 150 m2

Een kantoorkamer ook iets voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!

Meer informatie over de kantoorkamer gewenst? Onze gecertificeerde vastgoedconsultants zijn telefonisch te bereiken via 085-8770519, per WhatsApp via 0620867957 of per e-mail via info@skepp.nl.

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas Bruinsma
Real estate agent


Waarom SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

"How to save on the costs of an office space"

In this whitepaper "How to save on the costs of an office space" we give tips on how to save on the rental costs as renter of office space. Take advantage of it and don't pay too much!