Super deal

Amsterdam Zuidas, Strawinskylaan 3101

1077 ZX Amsterdam Zuidas

5 (2)

Kantoorruimte huren aan de Strawinskylaan in Amsterdam (Zuidas)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte op de Zuidas in Amsterdam? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand aan de Strawinskylaan. Op deze gunstige locatie vindt je verdiepingen vol met kantoorruimten en flex-werkplekken, voorzien van vele services en faciliteiten. Het kantoorpand heeft een moderne en relaxte uitstraling. Dit zie je terug in de hippe inrichting en de met handgemaakte muurschilderingen. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand maakt het niet uit of je nou een kantoorruimte wilt huren voor 5, 30 of 50 personen, er zijn hier namelijk ontzettend veel mogelijkheden! Voor een kantoorkamer, die geschikt is voor 10 personen, betaal je een maandelijks bedrag van €5100. Een kantoorunit nodig voor 24 personen? Ook geen probleem. Voor deze kantoorkamer betaal je €12.200,- in de maand. Huur je liever een flexibele werkplek? Dit is mogelijk vanaf €250,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Huur je liever meerdere kantoorunits? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden. 

Een receptie, luxe pantry en loungeplekken

Het huren aan de Strawinskylaan in Amsterdam Zuidas, is erg relaxt en comfortabel. Dit komt mede door het ruime aanbod van services en voorzieningen. Bij binnenkomst in de royale entree, tref je een bemande receptie aan. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen jou ook ondersteunen in verschillende werkzaamheden. In het kantoorgebouw vindt je op verschillende plekken luxe pantry’s. Deze pantry’s zijn voorzien van heerlijk verfrissend fruitwater en vers ambachtelijk geroosterde koffie. Ook kun je buiten je kantoorruimte om ook werken in de gemeenschappelijke ruimten. Het zijn lounges die zijn ontworpen voor creativiteit, comfort en productiviteit, wie wil dat nou niet?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een ideale ligging, namelijk op het zakelijke gedeelte van Amsterdam, de Zuidas.  Veel grote bedrijven zijn hier gevestigd, wordt jij de volgende? Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf jouw werkplek naar verschillende op- en afritten van de A10, A9 en A4. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation 'Amsterdam Zuid' is op een korte loopafstand van slechts 5 minuten te bereiken. Vanuit deze locatie kun je makkelijk en snel Amsterdam Centraal bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Strawinskylaan in Amsterdam Zuidas?

Zie je het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Strawinskylaan in Amsterdam Zuidas? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Hier rekenen wij geen kosten voor, SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Strawinskylaan.  

Strawinskylaan 3101 Strawinskylaan 3101 Amsterdam Zuidas Toplocation!

2 reviews Strawinskylaan

Voor ons de perfecte locatie om onze onderneming te vestigen, namelijk het zakelijke gedeelte van Amsterdam.

Erg prettig dat alles op loopafstand bereikbaar is en ook de faciliteiten in het gebouw zijn uitstekend. Wij zijn zeer positief!

geweldig dat er zoveel services bij zitten.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!