Rent office space Schiphol Rijk, Tupolevlaan 41-63

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Schiphol-Rijk, Tupolevlaan/Boeingav. 3 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Schiphol Airport 1 hour 13 mins walk (6.0 km)
 • Gym 7 mins walk (0.6 km)
Rent at this location?

This is currently available at Tupolevlaan 41-63 in Schiphol Rijk

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 4 Persons
  Rental price: €1,180 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 6 Persons
  Rental price: €1,770 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 305 m2
  Rental price: €6,540 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Schiphol-Rijk? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in dit representatieve kantoorpand aan de Tupolevlaan. Waarom? Niet alleen de kantoorruimten zien er strak uit, maar je maakt daarnaast ook gebruik van allerlei services en faciliteiten. Daarnaast is het kantoorgebouw ook op een ideale locatie gevestigd, met zowel de auto als het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel je werkplek. Nieuwsgierig? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

 

Een receptie, vergaderzalen en glasvezel

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk hoef je nergens meer achteraan, aan alles op deze locatie is gedacht. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een bemande receptie, zij zorgen dagelijks voor een prettig ontvangst voor jou en je collega’s en eventuele klanten. Daarnaast kunnen zij je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Wanneer er klanten langs komen is het makkelijk om gebruik te maken van de aanwezige vergaderzalen, die ook beschikken over presentatie mogelijkheden. Houd je van snel en efficiënt werken? Dit is zeker mogelijk door het aangelegde glasvezel, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging in Schiphol-Rijk. Niet alleen met de auto is je werkplek makkelijk te bereiken, maar ook met het openbaar vervoer kun je makkelijk en snel naar jouw kantoorkamer reizen. In de zelfde straat is namelijk een bushalte te vinden, deze buslijn kan je naar het treinstation in Schiphol vervoeren. Met de auto reis je makkelijk vanaf de rijkswegen A4, A9 en A44, vanaf de afritten ben je binnen 10 minuten bij jouw kantoorruimte. Vervolgens kun je de auto parkeren in de ruime garage!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk?

Zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en/of onduidelijkheden en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Tupolevlaan.  


Reviews

Find out what other people said about this location

K

Strak en erg modern!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Tupolevlaan 41-63

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen