Super offre

Amsterdam Centrum, Warmoesstraat 149 - 151

1012JC Amsterdam Centrum

4 (3)
 • Bureau

 • Internet

 • Café/thé

 • Lieu de réunion

 • Inscription au Registre du Commerce

 • Adresse postale

 • Cuisine

 • Parking

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

Midden in het centrum van de stad, achter De bijenkorf, staat het prachtige kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum. Op dit moment is het in gebruik als flexible office space door diverse organisaties in de creatief zakelijke dienstverlening. Het kantoorgebouw uit 1880 heeft een mooie houten voordeur, marmeren entree en een klassiek trappenhuis. Het betreft de huisnummer 149, 151 en 153. In de straat zitten talloze koffiebars en gezellige lunchtentjes.

Huurprijzen

Regelmatig zijn er in dit kantoorpand kantoorruimten beschikbaar, variërend tussen de 9 m2 en 160 m2. De huurprijzen zijn inclusief alle services en faciliteiten, zoals energie, schoonmaak en het gebruik van de vergaderkamer. De minimale huurtermijn is 1 jaar met een opzegtermijn van 3 maanden.

Turn-key oplevering

De kantoorruimtes van dit kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum worden altijd turn-key opgeleverd, dit wil zeggen dat je direct aan de slag kunt. Vloeren, verlichting en andere zaken zijn altijd goed geregeld. Meubilair is echter op aanvraag beschikbaar. Zo is er de mogelijkheid om jouw kantoorruimte geheel naar eigen smaak in te richten. Je medehuurders kom je tegen in de gemeenschappelijke pantry's en in het oude klassieke trappenhuis.

Locatie en bereikbaarheid

Binnen 6 minuten loop je vanaf je werkplek naar het station Amsterdam Centraal. De ideale verbinding met trein en bus voor werknemers van buiten de stad. Tegenover het kantoorpand is de parkeergarage van De Bijenkorf waar gasten makkelijk en vlakbij de auto kunnen parkeren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes in dit pand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum willen huren? Kom dan snel een kijkje nemen. Dit regel je het gemakkelijkst door gratis en vrijblijvend een rondleiding in te plannen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Warmoesstraat.

Créez votre propre aménagement URBAN à Warmoesstraat à Amsterdam Centrum en utilisant Officeplanner

Officeplanner est un kit d'aménagement design inspirant et se caractérise par son haut degré de flexibilité, car le mobilier n'est pas fixé ou pour usage en permanence et donc toujours facile à déplacer. Deux versions sont disponibles: URBAN Scandinavian et URBAN Industrial. Créez votre espace URBAN à Warmoesstraat à Amsterdam Centrum.

 1. Sélectionnez un espace de bureau
 2. Aménagez votre espace de bureau
 3. Recevez votre offre de location sans engagement
Warmoesstraat 149 - 151 Warmoesstraat 149 - 151 Amsterdam Centrum Emplacement de premier choix!

Visualiseur 3D Warmoesstraat

3 avis Warmoesstraat

Karakteristiek en sfeervol kantoor.

Ik zoek op de korte termijn een kantoor waar ik snel in kan. Een kantoor als deze is dan een goede optie

Mooi kantor.

Wel rumoerig soms en weinig bel ruimte.

Goede werkplekken en leuke medehuurders!

Évaluer ce bureau? Donnez votre avis ci-dessous!

Note:

Merci pour votre évaluation!

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres! Voilà pourquoi vous aurez de nous!