RENTED OUT

Amsterdam Centrum, Rokin 75

  • Desk

  • Internet

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Centrum!

Werkzaam in de creatieve sector? Huur kantoorruimte op de meest centrale plek van Amsterdam!

49 bedrijven gingen u al voor, door kantoorruimte te huren in dit kantoorpand. Op de meest centrale plek in Amsterdam, nabij de Dam en de Nes (ook wel de culturele hoofdstad van Amsterdam genoemd), is dit kantoor gelegen. Het kantoor kenmerkt zich door een New York-achtige stijl. Met name voor mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector is dit een uitgelezen mogelijkheid om een kantoorruimte te huren.

Werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat te huur in Amsterdam

Voor iedere onderneming zijn hier geschikte kantoorruimten of werkplekken beschikbaar. U huurt hier namelijk een werkplek, kantoorkamer (15 - 100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2). Er zijn hier mogelijkheden om flexibel te huren. Al is een huurovereenkomst voor de lange termijn doorgaans financieel aantrekkelijker.

Een werkplek huren vanaf €260,- per maand op deze centrumlocatie

Ondanks dat u hier op een locatie in het centrum van Amsterdam huurt, is de huurprijs van een werkplek voordelig. Vanaf €260,- huurt u al een werkplek op de tweede verdieping in dit kantoorpand. Op dit moment wordt er gewerkt om in de kelder kantoorruimte te realiseren. Ook zal er in de toekomst een 7e verdieping komen. Maar op dit moment bruist het hier al van de bedrijvigheid!

Parkeerruimte in de omgeving van het kantoorgebouw in Amsterdam

Een belangrijke vraag in uw zoektocht naar de geschikte kantoorruimte is ongetwijfeld: hoe zit het met de parkeergelegenheid? In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen aanwezig, waar u uw auto parkeert. Binnen dit kantoor is op iedere verdieping een pantry te vinden, waar u gebruik van kunt maken.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoor

Ziet u het zitten om in het centrum van Amsterdam te werken? Bij SKEPP plant u gratis een rondleiding in door dit kantoor. Dit doet u zelf, via het menu aan de rechterzijde van deze pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP voor aanvullende informatie.

Creatieve kantoorruimte huren in centrum van Amsterdam Rokin 75 Amsterdam Centrum Toplocation!

2 reviews Rokin

Wat heeft dit pand een positieve en creatieve vibe!

Dit kantoor leent zich er uitstekend voor om samen met andere ondernemingen veel (creatieve) ideeën uit te wisselen, wat ondersteund wordt door de moderne inrichting en indeling van het pand.

Voor jonge en groeiende ondernemingen als ons is dit een super locatie.

Het pand is gelegen nabij het centrum en betaalbaar. Helaas heeft het kantoorpand geen eigen parkeerplekken. Maar met het OV of fiets is het pand prima te bereiken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!