Community

Met SKEPP helpen we duizenden bedrijven per jaar aan een kantoor. Van corporates tot zzp'ers, van advocatenkantoren tot marketingbureaus. Hoe ging de zoektocht? Wat vinden de partijen van het kantoor? En wat is de favoriete plek in het nieuwe onderkomen? Vragen die we stellen aan deze bedrijven, waarbij de antwoorden als inspiratie dienen voor bedrijven die een kantoor te huur zoeken!

Waarom niet leren van de obstakels die anderen ervoeren in de zoektocht naar een droomkantoor? In de artikelen in deze categorie spreken we bedrijven die met behulp van onze vastgoedconsultants hun kantoor te huur vonden. Doe er je voordeel mee als kantoorzoekende, maar ook als pandeigenaar, operator of verhuurder door in te spelen op de eisen en wensen van potentiële huurkandidaten. Lees je in voordat je jouw kantoor gaat huren en voorkom dat je onnodig tegen hindernissen aanloopt!

Community

Video | Holland Startup raadt Officeplanner aan: ‘Fenomenaal, binnen 2 dagen was het hele kantoor ingericht'

Benieuwd of Officeplanner ook de oplossing is voor uw kantoor? Robbert Jan Hanse, CEO & Founder van Holland Startup, vertelt over zijn ervaringen. Zijn bedrijf profiteert al van Officeplanner.

Community

Een flexibele kantoorruimte met kantoorinrichting, Uber Eats vertelt waarom

Jet Den Tex, Greenlight Coördinator Uber Benelux, vertelt namens Uber Eats over de voordelen van een flexibele gemeubileerde kantoorruimte. Ook profiteren van Officeplanner? Lees het blog!

Community

Video | City Hub profiteert van een kantoorinrichting met Officeplanner: ‘Totaalplaatje gaf de doorslag’

Rinse van der Woude, Chief Innovation Officer van City Hub, vertelt over zijn ervaringen met Officeplanner. Wil je net als City Hub profiteren van Officeplanner? Lees dan gauw verder!