Kantoor te huur Brussel Airport, Ikaroslaan 1

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ikaroslaan 1 in Brussel Airport

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: 425 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Ikaroslaan in Brussel (Airport)

In dit businesscentrum kun je een centraal gelegen kantoor huren aan de Ikaroslaan in Brussel. Het bedrijvencentrum ligt op een businesspark en biedt verschillende opties die je kantoor compleet maken. Je huurt hier niet alleen een kantoor maar er is ook de mogelijkheid om flexkantoren of een kantoor voor een dag te huren. Lees snel verder en kom meer te weten over alle mogelijkheden die het huren van een kantoor aan de Ikaroslaan in Brussel je kan bieden.

Huurprijzen

Een compleet ingericht privé kantoor huur je in dit bedrijvencentrum al vanaf €800,- per maand. Een flexibele werkplek met locker kost je €295,- per maand. Wil je toch liever een vaste werkplek? Dat is mogelijk voor €395,- per maand. Bij de huurprijzen is veel inbegrepen zoals Wifi, 24/7 toegang en een bemande receptie. Enkel voor het printen, telefoneren en het gebruik van grote vergaderruimtes dien je extra te betalen. Neem contact op met onze kantoorexperts voor het beschikbare aanbod!

Design kantoren, restaurant en kinderdagverblijf

Het bedrijvencentrum aan de Ikaroslaan in Brussel heeft een ruim aanbod aan kantoren die allemaal stijlvol ingericht zijn met mooie meubels. Je eigen drank heb je niet nodig als je hier een kantoor huurt want koffie, thee en water zijn overal aanwezig. In het kantoorpand is een restaurant gevestigd zodat je kunt genieten van een lekkere lunch. De kilootjes train je er ook zo weer af in het fitnesscentrum. Het kantoorgebouw heeft als extra bonus ook nog een kinderdagverblijf. Jij gaat ‘s morgens naar je gehuurde kantoor en je kinderen zitten dicht bij je in de buurt. 

Locatie en bereikbaarheid

Je werkplek ligt bijzonder gunstig omdat je niet iedere ochtend de file naar het centrum moet trotseren. Als je hier een kantoorunit huurt zit je dicht bij de internationale luchthaven van Brussel. Met de auto ben je op slechts 5 minuten bij de belangrijkste verbindingswegen. Het centrum van Brussel bereik je met de auto op 20 minuten. Er zijn fietsparkings voorzien voor de fietsers en als je met de auto komt is er de mogelijkheid om een parkeerplaats voor het gebouw te huren. Als je met de bus komt ben je op 3 minuten wandelen bij de dichtstbijzijnde bushalte. Het treinstation bereik je op 20 minuten te voet en dan heb je ook de nodige stappen gedaan voor je stappenteller.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Ikaroslaan in Brussel Airport?

Zie jij het zitten om je nieuwe kantoor te huren aan de Ikaroslaan in Brussel? Neem alvast een kijkje in het kantoor te huur. En boek zelf online een rondleiding in. Neem voor meer informatie contact op met onze vastgoedexperts. Bij SKEPP krijg je geheel gratis en vrijblijvend advies over het huren van een kantoor aan de Ikaroslaan 1 in Brussel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

It's really close to the airport but mind the traffic issues in Belgium!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Ikaroslaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen