Brussel Airport, Leonardo da Vincilaan 9

Kantoorruimte huren aan de Leonardo da Vincilaan (Airport)

Kantoorruimte huren over de grens, in België? Dat kan op deze locatie aan de Leonardo da Vincilaan. Je huurt in dit kantoorpand zowel (flex)werkplekken als kantoorruimten. Huren kan tegen flexibele huurvoorwaarden. Dat betekent dat je zowel maandelijks als meerjarig kunt huren. 

Huurprijzen, kantoor Leonardo da Vincilaan, Brussel

Je huurt in dit kantoorpand aan de Leonardo da Vincilaan tegen zeer gunstige huurprijzen. Zo huur je al een flexwerkplek voor slechts €69,- per maand. Liever een kantoorruimte huren? Deze zijn al te huur vanaf €375,- per maand. Geen gekke prijzen, voor een tof kantoorpand in Brussel! 

Leonardo da Vincilaan: receptie met ondersteunende services 

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau! Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze je ondersteunen met diverse services als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Verder heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Bovendien worden de algemene ruimten regelmatig voor je schoongemaakt. Dit alles zodat jij je volledig op jouw eigen werkzaamheden kunt richten. 

Locatie en bereikbaarheid, Leonardo da Vincilaan, Brussel

Dit kantoorpand, gelegen aan de Leonardo da Vincilaan, is perfect bereikbaar. Doordat het kantoorpand vlakbij Brussel Airport is gelegen, maakt dat dit kantoorpand ideaal is voor het houden van internationale meetings. Bovendien vind je een busstation en treinstation op loopafstand. Hierdoor is het kantoorgebouw zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Leonardo da Vincilaan?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Leonardo da Vincilaan? Neem dan contact met ons op en bespreek de diverse mogelijkheden. Ook kun je zelf een rondleiding inplannen, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte te huur over de grens bij Brussel Airport Leonardo da Vincilaan 9 Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!