Kantoor te huur Brussel Airport, Leonardo da Vincilaan 9

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Zaventem Olmenstraat 1 min. lopen (90 m)
 • Treinstation Zaventem 17 min. lopen (1,3 km)
 • Park 5 min. lopen (0,4 km)
 • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leonardo da Vincilaan 9 in Brussel Airport

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel (Airport)

Op zoek naar een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport? Neem dan een kijkje in dit representatieve bedrijvencentrum waar je kantoren te huur en werkplekken voor coworking vindt. Een kantoor te huur kan met flexibele contractvoorwaarden. Dat betekent dat je zowel maandelijks als meerjarig een kantoorunit kunt huren. Ook de locatie van het business center is erg voordelig. Met een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport krijgt jouw onderneming gegarandeerd een boost.

Huurprijzen

Een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum is erg voordelig, je hebt hier een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een kantoor te huur kan al vanaf een maandelijks bedrag van slechts €375,-. Huur je liever een flexibele werkplek in een co-working space? Dit kan al voor slechts €69,- per maand. Dit zijn absoluut geen gekke prijzen, voor een kantoorkamer in een tof bedrijvencentrum in Brussel Airport!

Een ondersteunende receptie, 24/7 toegang en een schoonmaakdienst

Met een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport kun je ook gebruik maken van alle aanwezige services. De services en voorzieningen in dit bedrijvencentrum zijn van hoog niveau! Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze je ondersteunen met diverse services als postverwerking en telefoonbeantwoording. Verder heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Bovendien worden de algemene ruimten regelmatig voor je schoongemaakt. Dit alles zodat jij je volledig op jouw eigen werkzaamheden kunt richten.

Locatie en bereikbaarheid

Een kantoor te huur aan de Leonardo da Vincilaan is perfect bereikbaar. Doordat het business center vlakbij Brussel Airport is gelegen, kun je perfect internationale meetings houden op je kantoor te huur. Bovendien als je hier kiest voor een kantoor te huur, vind je een busstation en treinstation op loopafstand. Het bedrijvencentrum is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Leonardo da Vincilaan?

Wil jij graag jouw kantoor te huur vestigen in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Wie weet heb jij straks een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Kantoorpand op een toplocatie!

S

Goede locatie voor een kantoorpand

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Leonardo da Vincilaan 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner