Brussel Airport, Leonardo da Vincilaan 9

Kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel (Airport)

Op zoek naar een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport? Neem dan een kijkje in dit representatieve bedrijvencentrum waar kantoren te huur zijn en co-working spaces. Een kantoor te huur kan met flexibele contractvoorwaarden, dat betekent dat je zowel maandelijks als meerjarig kunt huren. Ook de locatie van het business center is erg voordelig. Met een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan krijgt jouw onderneming gegarandeerd een boost. 

Huurprijzen

Een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum is erg voordelig, je hebt hier een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een kantoor te huur kan al vanaf een maandelijks bedrag van slechts €375,-. Huur je liever een flexibele werkplek in een co-working space? Dit kan al voor slechts €69,- per maand. Dit zijn absoluut geen gekke prijzen, voor een tof kantoorpand in Brussel Airport!

Een receptie met ondersteunende services 

Naast een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport, maak je ook gebruik van alle aanwezige services. De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau! Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze je ondersteunen met diverse services als de postverwerking en telefoon beantwoording. Verder heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Bovendien worden de algemene ruimten regelmatig voor je schoongemaakt. Dit alles zodat jij je volledig op jouw eigen werkzaamheden kunt richten in dit nette business center.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen aan de Leonardo da Vincilaan, is perfect bereikbaar. Doordat het kantoorpand vlakbij Brussel Airport is gelegen, maakt dat dit kantoorpand ideaal is voor het houden van internationale meetings. Bovendien als je hier kiest voor een kantoor te huur, vind je een busstation en treinstation op loopafstand. Hierdoor is het kantoorgebouw zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Leonardo da Vincilaan?

Wil jij graag jouw kantoor te huur vestigen in de Leonardo da Vincilaan in Brussel Airport? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding. Blijf bovendien niet zitten met je vragen, wij beantwoorden ze met alle plezier. Wie weet heb jij straks een kantoor te huur in de Leonardo da Vincilaan.

Kantoorruimte te huur over de grens bij Brussel Airport Leonardo da Vincilaan 9 Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!