Kantoor te huur Brussel Airport, Leonardo Da Vincilaan 19

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Zaventem B-House 12 min. lopen (1,0 km)
 • Treinstation Zaventem 19 min. lopen (1,5 km)
 • Park 10 min. lopen (0,8 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Leonardo Da Vincilaan 19

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Leonardo Da Vincilaan in Brussel (Airport)

Een kantoor te huur aan de Leonardo Da Vincilaan in Brussel Airport? Grote business centers, zichtlocaties vanaf de E40 en grote namen uit het bedrijfsleven. Hier wil je een kantoor te huur vestigen. Voor bedrijven de ideale locatie om kantoorruimte te huren als het gaat om bereikbaarheid en er zijn nog enkele high quality kantoorruimtes vrij op deze top locatie. Je huurt tussen grote bedrijven zoals Samsung en Levi's. Een kantoorruimte huren op deze locatie draagt ook als voordeel met zich mee dat er geen minimum contractduur is.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoor units beschikbaar die in grootte verschillen van 15 m2 tot 41 m2. De prijs van een kantoorruimte van 15 m2 is €800,- per maand terwijl de grootste ruimte een huurprijs heeft van €2200,- per maand.

Vergaderen, flexibele contracten, high speed internet

Hier huur je aan de Leonardo Da Vincilaan in Zaventem kantoorruimten en geniet je van high level services. Meerdere meeting ruimtes zijn ingericht om iedere vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Ook zijn er binnen dit complex conference rooms aanwezig waar ruimtes voor meer dan 100 personen gehuurd kunnen worden. Onmisbaar in iedere werkomgeving is tegenwoordig een snelle en stabiele internetverbinding. In dit bedrijvencentrum heb je op jouw kantoor te huur en in het gehele business center toegang tot een razendsnelle glasvezelverbinding.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoor te huur aan de Leonardo Da Vincilaan is gelegen op Airport Brussel. De ligging van het bedrijvencentrum is ideaal en goed te bereiken via de E40 en de E19. Deze snelwegen lopen langs het bedrijvencentrum. Binnen no-time zit je dus met de auto op de snelweg en rijd je met een goede aansluiting richting Antwerpen (E19) of Gent (E40). Vanuit je kantoor te huur kijk je op de landingsbaan van het vliegveld. Zo kun je vanuit je kantoor te huur je internationale gasten zien landen. Een ligging op Brussel Airport brengt ook goede aansluitingen met het openbaar vervoer met zich mee. De Leonardo Da Vincilaan is de ideale locatie om een kantoorkamer of kantoorunit te huren.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Leonardo De Vincilaan?

Wil jij graag een kantoor te huur op deze unieke locatie aan de Leonardo Da Vincilaan in Brussel Airport? Plan dan snel een rondleiding in via SKEPP om er de werkplekken en kantoorruimtes te bekijken! Het is gratis en geheel vrijblijvend om een rondleiding in te plannen. Ook kun je telefonisch contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag. Ga voor een vliegende start met een kantoor te huur aan de Leonardo Da Vincilaan in Brussel Airport.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leonardo Da Vincilaan 19 in Brussel Airport

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Echt vlak naast de E40

R

Top pand!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Leonardo Da Vincilaan 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner