Super deal

Brussel Airport, Leonardo Da Vincilaan 19

Kantoorruimte huren aan de Leonardo Da Vincilaan (Zaventem)

Kantoorruimte huur je nu aan de Leonardo Da Vincilaan in Zaventem. Grote kantoorgebouwen, zichtlocaties vanaf de E40 en grote namen uit het bedrijfsleven. Voor bedrijven de ideale locatie om kantoorruimte te huren als het gaat om bereikbaarheid en er zijn nog enkele high quality kantoorruimtes vrij op deze top locatie. Je huurt tussen grote bedrijven zoals Samsung en Levi's. Een kantoorruimte huren op deze locatie draagt ook als voordeel met zich mee dat er geen minimum contractduur is.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoor units beschikbaar die in grootte verschillen van 15 m2 tot 41 m2. De prijs van een kantoorruimte van 15 m2 is €800,- per maand terwijl de grootste ruimte een huurprijs heeft van €2200,- per maand.

Vergaderen, flexibele contracten, high speed internet

Hier huur je aan de Leonardo De Vincilaan in Zaventem kantoorruimten en geniet je van high level services. Meerdere meeting ruimtes zijn ingericht om iedere vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Ook zijn er binnen dit complex conference rooms aanwezig waar ruimtes voor meer dan 100 personen gehuurd kunnen worden. Onmisbaar in iedere werkomgeving is tegenwoordig een snelle en stabiele internetverbinding. In dit kantoorgebouw heb je toegang tot een razendsnelle glasvezel verbinding.

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorruimte aan de Leonardo Da Vincilaan is gelegen op Zaventem Airport (Brussel). De ligging van het kantoorpand is ideaal en goed te bereiken via de E40 en de E19 die aan twee kanten langs het gebouw gaan. Binnen no-time zit je met de auto op de snelweg en rijd je met een goede aansluiting richting Antwerpen (E19) of Gent (E40). Vanuit het kantoorgebouw kijk je op de landingsbaan van het vliegveld en dus kun je internationale gasten zien landen. Een ligging op Zaventem Airport brengt ook goede aansluitingen voor de bus met zich mee dus reizen met het openbaar vervoer is ook geen probleem. De ideale locatie om een kantoorkamer of kantoorunit te huren dus.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Leonardo De Vincilaan?

Wil jij graag een werkplek of eigen kantoorruimte huren op deze unieke locatie aan de Leonardo Da Vincilaan in Zaventem? Plan dan snel een rondleiding in via SKEPP! Het is gratis en geheel vrijblijvend om een rondleiding in te plannen of telefonisch contact op te nemen met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag.

Kantoorruimte huren in Brussel, Leonardo Da Vincilaan Leonardo Da Vincilaan 19 Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!