Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Tweekerkenstraat / Rue des Deux Eglises 37-39

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Opslagruimte
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tweekerkenstraat / Rue des Deux Eglises 37-39 in Brussel Europese Wijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 12 m2
  Huurprijs: 400 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: 400 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 21 m2
  Huurprijs: 600 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: 1.000 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: 975 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: 1.100 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Tweekerkenstraat / Rue des deux Eglises in Brussel (Europese Wijk)

Een goed gelegen kantoor huren in het hart van de Europese Wijk kan in de Tweekerkenstraat / Rue des deux Eglises in Brussel. Door hier een kantoor te huren zit je centraal in Brussel en dicht bij de diverse Europese instellingen. Het businesscenter richt zich speciaal op ondernemingen die werken in Europa en kan waar nodig ook ondersteuning bieden. Kom meer te weten over deze kantoren en lees snel verder waarom jij een kantoor moet huren aan de Tweekerkenstraat / Rue des deux Eglises in Brussel.

Huurprijzen

Dit bedrijvencentrum heeft een aantal interessante kantoren te huur. Een kantoorkamer van 12 m2 huur je al voor €650,- per maand. Een ruimere kantoorunit van 21 m2 huur je voor €950,- per maand  . De grotere kantoren van 34 m2 , 35 m2 en 40 m2 zijn te huur vanaf €1000,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief de jaarlijkse belasting. De wekelijkse schoonmaak van het kantoor is ook bij de huurprijs inbegrepen zodat je altijd kunt beschikken over een schone werkplek. Het kantoorpand biedt ook de mogelijkheid tot het huren van meetingrooms voor besprekingen.

Karakteristiek gebouw, inpandige tuin en 24/7 toegang

Dit kantoorpand aan de Tweekerkenstraat / Rue des deux Eglises geeft je de mogelijkheid om een kantoor te huren in een karakteristiek pand met diverse authentieke elementen. Geniet van de hoge plafonds, statige deuren en de diverse ornamenten aan de plafonds. Een inpandige tuin in Brussel kom je niet vaak tegen maar in dit kantoorgebouw kun je zelfs werken in de groene binnentuin. Als je hier een kantoorkamer huurt heb je ook 24/7 toegang tot het kantoorpand. 

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoor in het centrum van Brussel maar kunt dit dankzij het openbaar vervoer wel goed bereiken. Het kantoor is ook prima met de fiets te bereiken en heeft ruimte om je fiets veilig te stallen. Als je met de auto komt kun je parkeren in de diverse parkeergarages in de buurt. Deze parkeergarages bieden vaak de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een parkeerplaats te huren. Met de auto ben je bovendien op een kwartiertje bij de E40 snelweg.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Tweekerkenstraat / Rue des Deux Eglises in Brussel Europese wijk?

Wil jij aan de Tweekerkenstraat / Rue des deux Eglises in Brussel je nieuwe kantoor huren? Een kantoor huren in dit bedrijvencentrum is ideaal voor bedrijven die niet alleen hun weg zoeken in Europa maar ook gebruik willen maken van de services. Boek online je rondleiding in. Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op met de kantoorexperts van SKEPP voor je vragen over het huren van een kantoor aan de Tweekerkenstraat / Rue des Deux Eglises in Brussel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

De ligging is goed maar het parkeren is meestal betaald in de parkings.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Tweekerkenstraat / Rue des Deux Eglises 37-39

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen