Kantoor te huur Antwerpen, Ijzerenpoortkaai 3

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ijzerenpoortkaai 3 in Antwerpen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Antwerpen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen

Een kantoor vlakbij de mooie Schelde huur je aan de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen. In de kantoorruimte kunt je rustig werken en heb je zowel flexwerkplekken als privé kantoorunits. Het kantoorgebouw heeft een bijzonder hippe inrichting en voor iedere gelegenheid een geschikte ruimte zodat jij in alle rust je werk kunt verrichten. Lees verder en kom meer te weten over de voordelen van een kantoor te huur aan de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen.

Huurprijzen

Een privé kantoor huren in dit kantoorpand kan in onderling overleg. Je team heeft dan ook toegang tot dit kantoor en de flexwerkplekken in Antwerpen. Als je een privaat kantoor huurt heb je recht op diverse voordelen zoals 5 uur per week gebruik van een gesloten vergaderruimte. Voor coworking kun je gebruik maken van diverse mogelijkheden. Voor €200,- per maand heb je al een flex desk. Een vaste werkplek heb je voor €250,- per maand. Bij deze prijzen is echt alles inbegrepen zoals 24/7 toegang en een eigen locker.

Flexibele contracten, staand werken en gratis fruit

In het bedrijvencentrum aan de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen moet je je geen zorgen maken over langlopende contracten. Het is er mogelijk om per maand een contract af te sluiten waardoor jij perfect kunt uitzoeken wat de geschikte formule voor je is. Door in dit kantoor te huren kun je ook aan je gezondheid werken. Er zijn mogelijkheden om staand, zittend, lopend en zelfs fietsend te werken. Om de dorst te stillen is er gratis thee en koffie maar kun je ook iedere dag genieten van het gratis fruit, muesli en yoghurt. 

Locatie en bereikbaarheid

Met een ligging net naast de Schelde ben je zeker van een goede locatie voor je gehuurde kantoor. Op slechts 5 minuten rijden met de auto bereik je vanuit dit kantoorpand de N113. Parkeren is geen uitdaging dankzij de ruime parking van de Gedempte Zuiderdokken. Als je liever met de bus komt ben je op 2 minuten bij de bushalte M HKA. Je fiets kun je ook veilig stallen bij dit business center en als je wilt kun je rustig verder fietsen aan je fiets desk. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen?

Wil jij een kantoor of werkplek huren aan de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen? Neem zeker contact op met de kantoorexperts van SKEPP. Je krijgt van ons gratis en geheel vrijblijvend advies. Plan zelf je rondleiding in en proef de sfeer van het kantoor. Huur jij binnenkort ook een tof kantoor aan de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Ijzerenpoortkaai 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen