Kantoor te huur Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 11C

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Generaal de Wittelaan 11C in Mechelen Noord

Beschikbare kantoorvloeren
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 233 m2
  Huurprijs: 1.845 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 1125 m2
  Huurprijs: 8.906 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen

Een  kantoor met eventueel een logistieke unit huur je aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen. Het kantoorpand is gelegen op een goed te bereiken locatie. Door alle aanwezige groen lijkt deze omgeving bijna op een park. De kantoorunits op deze locatie kunnen worden voorzien van nieuwste meubelen en ook de verdere inrichting is in onderling overleg mogelijk. Lees nu snel verder en kom alles te weten over het huren van een kantoor in Mechelen.

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft ruime kantoorvloeren van 233 m2 tot 1.125 m2 en deze huur je voor €95,- per vierkante meter op jaarbasis. Het staat je vrij om de kantoorruimte in te richten zoals jij wilt. Denk bijvoorbeeld aan flexwerkplekken voor je werknemers of reserveer een deel voor coworking. Bij dit kantoorgebouw is het ook mogelijk om een opslagruimte te huren van ruim 6690 m2. Deze opslagruimte geeft je de mogelijkheid om je kantoorunits te combineren met de opslag van je goederen. Onze kantoorexperts vertellen je graag wat er allemaal beschikbaar en mogelijk is op deze gunstige locatie

Picknickruimte, veel groen en parking

Natuurlijk moet een mens ook eten en daarom is er een picknickruimte voorzien aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen. Verlaat tijdens de middagpauze je kantoorkamer en geniet tussen al het groen van je boterhammen. Als je met de wagen naar je gehuurde kantoor komt heb je de mogelijkheid om je eigen parkeerplaats te huren. Voor een bescheiden bedrag ben jij het hele jaar zeker dat je zonder parkeerstress naar je kantoorkamer kunt en parkeer jij je wagen in de buurt van je kantoorunit.

Locatie en bereikbaarheid

Als je in dit bedrijvencentrum een kantoor huurt ben je zeker van een vlotte verbinding. Het business center ligt pal naast de afrit 9 van Mechelen Noord. Wie met de wagen komt is dus zeker van goede verbindingen naar Antwerpen en Brussel. Bus 6 zorgt ervoor dat je op 20 minuten van het station bij je kantoor bent. Zelfs tijdens het weekend is er een ruim aanbod van openbaar vervoer en is de dienstregeling onderling afgestemd.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen?

Wil jij een polyvalent kantoor huren aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Boek online een rondleiding in en verken zelf dit kantoorpand. Voor meer inlichtingen kun je ook contact opnemen met de kantoorexperts van SKEPP! Wij vertellen je gratis en geheel vrijblijvend meer over het huren van een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Generaal de Wittelaan 11C

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen