Proptech

De wereld om ons heen verandert in recordtempo, de nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar op en dat is ook merkbaar in de wereld van kantoren. 3D Virtual Tours, Augmented Reality, chatbots… Ga zo maar door! Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends? In de artikelen in deze categorie benoemen we hoe jij in jouw kantoor inspeelt op de ontwikkelingen.


Een kantoor huren via een chatbot, het eerste kantoor dat met een 3D printer ter wereld is gekomen of de meest uiteenlopende tech gadgets… Zomaar enkele voorbeelden van onderwerpen die langskomen in de artikelen in deze categorie. Of het gaat om kunstmatige intelligentie of een rondleiding door een kantoorpand op je smartphone. Wij houden je op de hoogte van de nieuwtjes rondom de combinatie technologie en kantoren!

Proptech

De voordelen van de laatste proptech trends als huurder van kantoorruimte

Wat is Space as a Service en wat zijn de voordelen van een slim kantoor? Welke invloed de laatste proptech trends hebben op jou als kantoorruimte huurder lees je hier!

Proptech

Zo verandert kunstmatige intelligentie de wereld om ons heen

Kunstmatige intelligentie, ook wel Artificial Intelligence (AI), neemt het denkvermogen van de mens over. Benieuwd hoe? Lees verder!

Proptech

SKEPP tech | Kantoorruimte huren? Regel het allemaal via chatbots!

Maakt jouw organisatie al gebruik van chatbots? Het is dé nieuwe marketingtrend van 2017! Lees gauw verder en ontdek de mogelijkheden van chatbots.

Proptech

Zo bezichtigen we vastgoed in 2026

Gewoon vanaf je smartphone jouw nieuwe werkplek bezichtigen of een nieuw kantoorpand met een 3D printen laten bouwen?