Kantoorruimte snel verhuren? Voorzie je kantoorpand van een SKEPP Virtual Tour

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 26 januari 2018

Wil je zo snel mogelijk jouw kantoorruimte(n) verhuren? Laat je kantoorpand dan vastleggen middels de 3D Virtual Tour van SKEPP. Je biedt potentiële huurkandidaten zo de mogelijkheid om op ieder wenselijk moment virtueel door het kantoorgebouw te lopen: een rondleiding anno 2018. Hoe gaaf is dat?


Niet alleen een groot voordeel voor verhuurders van kantoorruimte, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw kantoor. Die zoektocht gaat veel sneller: 'loop' door jouw (mogelijk) nieuwe kantoor van achter je bureau op kantoor, vanuit de trein, bus, metro of tram als je onder weg op je smartphone kijkt of als je lekker met je iPad thuis op de bank zit. Pas als dat je overtuigt, ga je een 'echte' rondleiding plannen.

Bekijk in onderstaande video hoe we met SKEPP jouw kantoorruimte(n) voorzien van een kwalitatief hoogwaardige Virtual Tour. Tommy Lee, Multimedia Producer en Virtual Tour-expert bij SKEPP, legt de voordelen uit, behandelt de werkwijze en geeft tips.

Flinke tijdsbesparing, vergrote kans op verhuur van kantoren en andere voordelen

Bedrijven die zoeken naar kantoorruimte tonen eerder interesse in kantoren die voorzien zijn van een Virtual Tour. Waarom? Omdat je digitaal al door het kantoor 'loopt', de mogelijkheden ziet en je wensen en eisen kunt toetsen. Want zeg zelf, waarom zou je allerlei rondleidingen plannen bij kantoren als je ook simpel kantoren bekijkt vanaf je laptop, iPad of smartphone?

Bovendien bespaar je als verhuurder op deze manier veel tijd, omdat alleen potentiële huurders langs komen die enthousiast zijn geworden van de 'digitale rondleiding'. Als verhuurder verhuur je eerder kantoorruimten en je bespaart tijd door minder rondleidingen te geven. En voor huurders bespaart het ook tijd en het vergemakkelijkt de zoektocht. Dat noem je een win-win-situatie!

Benieuwd naar een 3D Virtual Tour? Hieronder loop je digitaal door de eerste URBAN-kantoorruimte van SKEPP aan De Limiet 13-15 in Vianen.

2018, het jaar van de doorbraak van de Virtual Tour

Kenmerkend voor het begin van een nieuw jaar: de lijstjes met voorspellingen, de glazen bol draait overuren. In verschillende technologische trendvoorspellingen duikt 3D op. 2018 Staat in het teken van de definitieve doorbraak van de Virtual Tour, ook in de kantorenwereld. Je brengt als verhuurder jouw kantoorruimte op de meest transparante manier in beeld. Daarnaast speel je in op de veranderende, steeds meer technologische wereld om ons heen. Wie zich wil onderscheiden van de concurrenten, haakt zo snel mogelijk aan.

Om je nog een beter beeld te geven van onze, hieronder doe je een 'digitale rondleiding' door SKEPP HQ The Netherlands in Twente.

Interesse? Neem contact op met SKEPP en verhuur jouw kantoorgebouw ook sneller

Wil jij jouw concurrenten voor zijn en jouw kantoorgebouw ook digitaal in beeld brengen, net als de kantoorruimte in Vianen aan De Limiet 13-15? Of hebben de foto's en video's van het kantoorpand niet het gewenste effect en 'are you ready to go the extra mile'? Hoe dan ook, bij SKEPP helpen we je graag verder om de volgende stap te zetten.

Neem daarom telefonisch contact op met +32 78 48 10 91, stuur een mailtje naar info@skepp.com of stuur een WhatsApp naar +316 20 86 79 57. En doe binnenkort een rondleiding door je eigen kantoor, terwijl je met jouw beentjes hoog op de bank ligt. Maar nog belangrijker, zo doen de nieuwe huurders van jouw kantoorruimte dat ook!


Neem contact op!

Lees ook: SKEPP design | Dit worden de 7 kantoortrends in 2018

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure