Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 17

Huur nu kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen (Noord)

Dit kantoorgebouw aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen heeft nog een aantal kantoorruimtes te huur. De verhuurder van deze kantoren is eigenaar van alle gebouwen op deze campus. Dit opent natuurlijk deuren voor partnerschappen met andere huurders. Ook is er naast kantoorruimte plaats voor laboratoria en opslag.

Huurprijzen, kantoor Generaal de Wittelaan, Mechelen

Kantoorruimte huren op deze locatie is mogelijk in verschillende maten. Zo zijn de kantoren al te huur vanaf 129 m2 en een prijs van €1021,25 per maand. Wil je toch liever een kantoorunit van 1080 m2 huren, dan kan dat voor een prijs van €8550,- per maand. De genoemde prijzen zijn kale huurprijzen, voor de huidige prijzen en beschikbaarheid bel je met ons. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe kantoor.

Generaal de Wittelaan: intern doorgroeien, flexibiliteit en 24/7 toegankelijk

Deze kantoorruimtes aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen bieden veel mogleijkheden. Zo kan jouw bedrijf klein beginnen en binnen de gebouwen van de verhuurder groeien. In overleg is er heel veel mogelijk. Je bent als ondernemer gebaat bij flexibiliteit. Daarom is het mogelijk om op deze locaties te huren tegen flexibele voorwaarden en is er dus altijd beweegruimte voor jou. Dat is een heerlijk vooruitzicht toch? Om nog maar eens een stukje extra flexibiliteit te creëeren krijg je 24/7 toegang tot je nieuwe immokantoor om er zeker van te zijn dat je het maximale er uit kan halen.

Locatie en bereikbaarheid, Generaal de Wittelaan, Mechelen

In Mechelen kun je naast werken ook heerlijk ontspannen. Zo is winkelen een uitstekende besteding van je vrije tijd en kun je zo binnenlopen bij een Rituals, Zara of bij de G-Star Raw winkel. Bij Moochie Frozen Yoghurt haal je een heerlijk ijsje en 's avonds kun je heerlijk een hapje eten bij Il Cardinale. Met het openbaar vervoer reis je binnen 20 minuten van het station naar kantoor door bus 6 te nemen. Deze verbinding is tevens afgestemd op de vertrektijden van de treinen om er voor te zorgen dat ze aansluitingen zo goed mogelijk zijn. Reis je liever met eigen vervoer? Dan parkeer je de auto gewoon bij het kantoorgebouw en rij je via de E19 gemakkelijk door heel België. Brussel en Antwerpen zijn eenvoudig te bereiken vanaf jouw werkplek.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan?

Wil jij kantoorruimte huren aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Plan dan gratis een rondleiding in of neem contact met ons op. Wij voorzien je graag van overige correcte informatie. We spreken je snel!

Meerdere kantoorruimtes te huur in Mechelen Noord Generaal de Wittelaan 17 Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!