Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 17

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen

Op zoek naar een kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Het bedrijvencentrum aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen heeft nog een aantal kantoren te huur beschikbaar. De verhuurder van deze kantoren te huur is eigenaar van alle business centers op deze campus. Dit opent natuurlijk deuren voor coworking met andere huurders. Ook kun je naast een kantoorkamer, een ruimte voor laboratoria en opslag huren.

Huurprijzen

En kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen is mogelijk in verschillende maten. Zo heb je al een kantoorkamer vanaf 129 m2 voor een prijs van €1021,25 per maand. Wil je toch liever een kantoorunit van 1080 m2 huren, dan kan dat voor een prijs van €8550,- per maand. De genoemde prijzen zijn kale huurprijzen. Voor de huidige prijzen en beschikbaarheid van de kantoorruimtes en werkplekken contacteer je ons het best. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuw kantoor te huur.

Intern doorgroeien, flexibiliteit en 24/7 toegankelijk

Met een kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen krijg je veel mogelijkheden. Zo kan jouw bedrijf klein beginnen en binnen de gebouwen van het business center groeien. In overleg met de verhuurder van het bedrijvencentrum is er echt heel veel mogelijk. Je bent als ondernemer gebaat bij flexibiliteit. Daarom is het mogelijk om op deze locaties een kantoor te huur te nemen tegen flexibele voorwaarden. Daardoor is er dus altijd beweegruimte voor jou. Om nog maar eens een stukje extra flexibiliteit te creëren, krijg je bovendien 24/7 toegang tot je nieuwe kantoor te huur om er zeker van te zijn dat je het maximale er uit kan halen.

Locatie en bereikbaarheid

Het business center is op een goede plaats gelokaliseerd die heel goed bereikbaar is. Met het openbaar vervoer reis je binnen 20 minuten van het station naar je kantoor te huur door bus 6 te nemen. Deze verbinding is tevens afgestemd op de vertrektijden van de treinen om er voor te zorgen dat de aansluitingen zo goed mogelijk zijn. Reis je liever met eigen vervoer? Via de E19 gemakkelijk heen en terug naar je kantoor te huur en door heel België. Brussel en Antwerpen zijn eenvoudig te bereiken vanaf jouw werkplek. Je auto parkeer je gewoon bij het bedrijvencentrum.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan?

Wil jij een kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Plan dan gratis een rondleiding in of neem contact met ons op. Wij voorzien je graag van overige correcte informatie. Spreken we je snel over jouw kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen?

Meerdere kantoorruimtes te huur in Mechelen Noord Generaal de Wittelaan 17 Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!