Super deal

Antwerpen Wommelgem, Koralenhoeve 15

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Koralenhoeve in Antwerpen (Wommelgem)

Huur nu een kantoorruimte aan de Koralenhoeve in Antwerpen in dit moderne kantoorgebouw. Er zijn nog slechts een paar kantoren vrij, dus maak gebruik van de situatie en schakel snel. Er is ruimte voor bedrijven van alle formaten en professies. Zo huren er op dit moment IT-, technologie- en telecombedrijven.

Huurprijzen, kantoor Koralenhoeve, Antwerpen (Wommelgem)

In dit kantoorpand zijn nog kantoren te huur in verschillende groottes. Zo huur  je een kantoor van 25 m2 al voor een prijs vanaf €650,- per maand. Heb je toch liever een kantoorruimte met een groter oppervlak? Geen probleem, want je huurt een kantoorunit van 67 m2 voor een prijs vanaf €1400,- per maand. Een plek in de co-working space heb je al vanaf €175,- per maand. Wil je graag meer weten over de huidige beschikbaarheid en prijzen? Neem dan contact op en we helpen je verder.

Koralenhoeve: privé terras, rustgevende binnentuin en uitstekende vergaderruimten

De verhuurder van de Koralenhoeve in Antwerpen is groeiende en hij weet daarom precies hoe jij, jouw kantoorruimte wilt huren. Dit gebouw heeft een prachtig privéterras waarop je heerlijk kunt lunchen, uitrusten of borrelen. Geniet van het uitzicht en van de buitenlucht in de pauzes. De aanwezige binnentuin is ook een plek waar je plaats kunt nemen om te genieten van de frisse lucht, een welkom stukje relaxen op een drukke werkdag. Binnen het pand, dat 24/7 toegankelijk is voor je, maak je gebruikde uitstekende meeting rooms.

Locatie en bereikbaarheid, Koralenhoeve, Antwerpen (Wommelgem)

Dit kantoorgebouw staat in Antwerpen Oost in het stadsdeel Wommelgem. Net buiten de ring maar nog steeds zeer goed bereikbaar, huur je nu een kantoorruimte  voor jouw bedrijf. De E313 of E34 autosnelweg ligt dichtbij het kantoorpand en ook de E19 is via deze snelweg snel te bereiken. Ook is het mogelijk om met de bus naar het werk te reizen, het is slechts een paar minuten lopen vanaf de bushalte aan de Torenstraat. In de stad zijn veel goede restaurants of je kunt met je personeel een uitje plannen naar Bowling Stones Wommelgem. Leuk voor de teambuilding.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Koralenhoeve?

Lijkt het jou een goed idee om kantoorruimte te huren aan de Koralenhoeve in Antwerpen? Plan dan snel een gratis rondleiding in of neem contact op met ons. Wij helpen je graag om het kantoor van je dromen te vinden.

Huur nu een kantoorruimte in Antwerpen Oost Koralenhoeve 15 Antwerpen Wommelgem Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!