Kantoor te huur Antwerpen Wommelgem, Koralenhoeve 15

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Wommelgem Uilenbaan 13 min. lopen (1,0 km)
 • Treinstation Boechout 1 uur 22 min. lopen (6,7 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Koralenhoeve 15

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Koralenhoeve in Antwerpen (Wommelgem)

Huur nu een kantoor te huur aan de Koralenhoeve in Antwerpen Wommelgem in dit moderne bedrijvencentrum. Er zijn nog slechts een paar kantoorkamers en werkplekken vrij, dus snel schakelen is de boodschap. Er is kantoorruimte voor bedrijven van alle formaten en professies. Zo huren er op dit moment IT-, technologie- en telecombedrijven hier een kantoor te huur.

Huurprijzen

In dit business center zijn nog kantoren te huur in verschillende groottes. Zo heb je al een kantoor te huur van 25 m2 voor een prijs vanaf €650,- per maand. Heb je toch liever een kantoorruimte met een groter oppervlak? Geen probleem!Je huurt een kantoorunit van 67 m2 voor een prijs vanaf €1400,- per maand. Een werkplek in de co-workingspace heb je al vanaf €175,- per maand. Wil je graag meer weten over de huidige beschikbaarheid en prijzen van de kantoorruimtes en werkplekken? Neem dan contact op met SKEPP en we helpen je graag verder.

Privé terras, rustgevende binnentuin en uitstekende vergaderruimten

De verhuurder van de Koralenhoeve in Antwerpen is groeiende en hij weet daarom precies hoe jij, jouw kantoorruimte wilt huren. Dit gebouw heeft een prachtig privéterras waarop je heerlijk kunt lunchen, uitrusten of borrelen. Geniet van het uitzicht en van de buitenlucht in de pauzes. De aanwezige binnentuin is ook een plek waar je plaats kunt nemen om te genieten van de frisse lucht, een welkom stukje relaxen op een drukke werkdag. Binnen het pand, dat 24/7 toegankelijk is voor je, maak je gebruikte uitstekende meeting rooms.

Locatie en bereikbaarheid

Dit bedrijvencentrum aan de Koralenhoeve staat in Antwerpen Oost in het stadsdeel Wommelgem. Net buiten de ring maar nog steeds zeer goed bereikbaar. Ideaal om hier een kantoor te huur te nemen voor jouw bedrijf. De E313 en de E34 liggen dichtbij het kantoorpand en ook de E19 is via deze snelwegen snel te bereiken. Bovendien is het mogelijk om met de bus naar je kantoor te huur te reizen. Het is slechts een paar minuten lopen vanaf de bushalte naar het bedrijvencentrum.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Koralenhoeve?

Lijkt het jou een goed idee om een kantoor te huur aan de Koralenhoeve in Antwerpen Wommelgem te hebben? Plan dan snel een gratis rondleiding in of neem contact op met ons. Wij helpen je graag om het kantoor te huur van je dromen te vinden.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Koralenhoeve 15 in Antwerpen Wommelgem

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Niet te duur voor die locatie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Koralenhoeve 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner