Super deal

Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 19

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Huur nu kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen (Noord)

Wil je ook kantoorruimte huren aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Op deze populaire kantoorlocatie zijn meerdere gebouwen waar je een kantoorunit kunt huren. De beschikbaarheid is echter beperkt dus zorg dat je er snel bij bent door contact met ons op de te nemen. 

Huurprijzen, kantoor Generaal de Wittelaan, Mechelen

In dit kantoorgebouw is op dit moment nog een kantoorruimte vrij van 220 m2. Deze ruimte kun je al huren voor een prijs van €1741,67 per maand. De voorwaarden voor het huren zijn flexibel en in overleg met de verhuurder is er veel mogelijk. Je kunt naast het kantoor ook een parkeerplek huren voor €450,- per jaar, zodat je de auto altijd dichtbij hebt staan.

Generaal de Wittelaan: creëer je eigen kantoor, hulp aanwezig en 24/7 toegankelijk

Deze kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen kun je inrichten geheel naar eigen smaak. Zo maak je van je eigen kantoorunit echt een droomplek die aanvoelt zoals thuis. Voor meer tips over de inrichting kun je terecht bij SKEPP en wie weet helpen wij je bij het inrichten van je nieuwe werkplek. Er is altijd een beheerder aanwezig op locatie die er voor zorgt dat jouw vragen beantwoord worden en die problemen voor jou oplost. Wil je graag vroeg beginnen en lang doorwerken? Geen probleem, want jouw kantoor is 24/7 toegankelijk. Natuurlijk zijn er in het gebouw nog veel meer faciliteiten, maar kom deze gewoon onder het genot van een kop koffie bekijken.

Locatie en bereikbaarheid, Generaal de Wittelaan, Mechelen

De ligging van dit kantoorpand is erg gunstig. Het ligt vlak aan de E19 waarover je gemakkelijk richting Antwerpen en Brussel rijdt. Erg handig als jij of je personeel met de auto naar het werk komen of je gemakkelijk bereikbaar wilt zijn voor gasten. De treinen die vertrekken van het station van Mechelen hebben goede aansluitingen met grote steden door België. Zo kan je vanaf hier reizen naar Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge en Charleroi. Ook kun je op bus 6 stappen en vanaf hier naar jouw nieuwe kantoor reizen in minder dan 20 minuten. In de stad zelf zijn veel eetgelegenheden en winkels om je naast je werk een keer kostelijk te vermaken. Klinkt goed allemaal toch?

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan?

Past deze kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen precies in jouw plaatje? Neem dan snel contact met ons op of plan gratis een rondleiding in. Ga gewoon eens met je eigen ogen je toekomstige immokantoor bekijken, het is gratis en geheel vrijblijvend.

Immokantoren huren aan de Generaal de WIttelaan Generaal de Wittelaan 19 Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!