Kantoor te huur Brussel Etterbeek, Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers 3

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Merode 3 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Merode 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Merode 1 min. lopen (18 m)
 • Metrostation Merode 1 min. lopen (15 m)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers 3

10% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel (Etterbeek)

Wil jij een kantoor te huur net buiten de drukte van de Europese Wijk aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel Etterbeek? Dan is een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum geschikt voor jou. Je hebt een kantoor te huur op een top locatie in de Belgische hoofdstad, huurt dichtbij de Europese Commissie en toch zit je net buiten de drukte van de Europese Wijk.

Huurprijzen

Op deze fraaie locatie in Brussel Etterbeek huur je een kantoorruimte of een werkplek in de co-working voor jouw bedrijf. Een werkplek In de co-working heb je al vanaf €125,- per maand. Je kan dan vijf dagen per maand gebruik maken van je werkplek. Huur je toch liever een vaste werkplek? Dan is dit mogelijk voor €250,- per maand. Je hebt dan een eigen vaste werkplek waar je 24/7 gebruik van kunt maken. Als je behoefte hebt aan meer ruimte, een afsluitbare ruimte of beide kun je een kantoorruimte huren. Een kantoorruimte voor 2 personen heb je al vanaf €750,- per maand. De grootste kantoorkamer biedt plek voor 4 personen en kost €1800,- per maand.

Buiten vergaderen en ondersteuning vlakken zoals juridisch advies

Huur nu jouw kantoor te huur aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel Etterbeek en maak gebruik van alles wat dit business center te bieden heeft. Zo heeft het bedrijvencentrum een prachtige tuin waar je gebruik van kunt maken. Ze heb je toch een beetje natuur ondanks dat je midden in de stad een kantoorunit huurt. Hier kun je niet alleen lunchen en relaxen, maar ook serieus vergaderen. In overleg is er veel mogelijk! Op deze locatie is het bovendien mogelijk om je te laten ondersteunen op het gebied van boekhouding en secretariaat. Altijd handig als je dit uit handen wilt geven. Voor een volledig overzicht van alle faciliteiten kun je contact opnemen met onze kantoorexperts.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw kantoor te huur is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De bus, tram en metro hebben allemaal een uitstekende aansluiting en stoppen vlakbij het bedrijvencentrum. Je zit op deze locatie op 15 minuten rijden van het centrum van Brussel en ook van Brussel Airport. Ideaal toch om jouw kantoor te huur te hebben aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel Etterbeek?

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers?

Zie jij het zitten om met jouw bedrijf een kantoor te huur te hebben in het bedrijvencentrum aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel Etterbeek? Neem dan direct contact op met SKEPP! SKEPP staat je bij in de zoektocht naar jouw ideale kantoor te huur. We geven gratis en geheel vrijblijvend advies. Ook een rondleiding in het bedrijvencentrum om het kantoor te huur te bezichtigen regelen we zo voor je. Ben jij klaar voor een kantoor te huur aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel Etterbeek?


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers 3 in Brussel Etterbeek

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

De tuin is werkelijk prachtig.

K

Prachtig ingericht bedrijvencentrum.

A

Goede ligging en normale prijsWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner