Super deal

Brussel Etterbeek, Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers 3

Kantoorruimte huren aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel (Etterbeek)

Kantoorruimte huren aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel (Etterbeek)

Wil jij kantoorruimte huren net buiten de drukte van de Europese Wijk aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel? Dan is deze locatie geschikt voor jou. Je hebt nog een top locatie in de Belgische hoofdstad en huurt dichtbij de Europese Commissie, maar je zit net buiten de drukte van de Europese Wijk.

Huurprijzen

Op deze fraaie locatie in Brussel huur je een plek in de co-working of een kantoorruimte voor jou en je bedrijf. In de co-working kun je werken vanaf €125,- per maand en dan maak je vijf dagen per maand van een werkplek. Huur je toch liever een vast bureau dan is dit mogelijk voor €250,- per maand, je hebt dan een eigen vaste plek waar je 24/7 gebruik van kunt maken. Als je behoefte hebt aan meer ruimte, een afsluitbare ruimte of beide dan kun je een kantoorruimte huren. Deze zijn beschikbaar vanaf 2 personen en €750,- per maand. Het grootste kantoor biedt plek voor 4 personen en kost €1800,- per maand.

Buiten vergaderen en ondersteuning vlakken zoals juridisch advies

Huur nu jouw kantoorruimte aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel en maak gebruik van alles wat dit kantoorpand te bieden heeft. Zo kun je gebruik maken van de tuin, ondanks dat je midden in de stad huurt. Hier kun je niet alleen lunchen en relaxen, maar ook serieus vergaderen. In overleg is er veel mogelijk! Op deze locatie is het mogelijk om je te laten ondersteunen op het gebied van boekhouding en secretariaat, altijd handig als je dit uit handen wilt geven. Voor een lijst met alle faciliteiten kun je altijd contact opnemen met onze vastgoedconsultants, ook handig als je nog vragen voor ze hebt.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw kantoorruimte is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De bus, tram en metro hebben allemaal een uitstekende aansluiting en stoppen vlakbij het kantoorgebouw. Je zit op deze locatie op 15 minuten rijden van het centrum van Brussel en ook van Brussel Airport. Zo kun je internationale gasten ontvangen en kunnen ze in een hotel in de buurt overnachten om zo bij jou op kantoor te werken de volgende dag. Zie je het al voor je, jouw hoofdkwartier op deze plek? 

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers?

Zie jij het zitten om met jouw bedrijf kantoorruimte te huren aan de Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers in Brussel? Neem dan direct contact met ons op! Dit is gratis en geheel vrijblijvend en voor een rondleiding hoef je ook niets te betalen. Het enige dat je voor ons even moet doen is laten weten hoe de koffie was. Goede deal toch?

Kantoorruimte huren in Brussel, Priest Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers Priester Cuypersstraat / Rue Abbé Cuypers 3 Brussel Etterbeek Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!