Kantoor te huur Brussel Etterbeek, Boulevard Saint-Michel 47

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Boulevard Saint-Michel 47 in Brussel Etterbeek

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Brussel Etterbeek!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Boulevard Saint-Michel in Brussel (Etterbeek)

Een kantoor huren aan de Boulevard Saint-Michel in Brussel Etterbeek doe je in een authentiek kantoor in het groene hart van Brussel. Dit prachtige kantoorpand biedt voor ieder wat wils en heeft kantoren die baden in natuurlijk licht. Ook voor al je evenementen kun je hier terecht. Zie jij je al werken in dit prachtige kantoorpand? Lees snel verder om meer te weten te komen over dit mooie kantoor in Brussel. 

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand al een kantoorkamer vanaf €1.195,- per maand. Ook het huren van een coworking werkplek behoort tot de mogelijkheden. In de prijzen zijn alle kosten inbegrepen zoals het snelle internet, koffie, thee en water. Ook voor het inrichten van je evenementen kun je in dit bedrijvencentrum terecht. Zelfs voor de catering kan er zorg gedragen worden. Neem zeker contact op met onze kantoorexperts voor meer informatie over het beschikbare aanbod in dit kantoorpand.

Authentiek kantoorpand, snelle WiFi en prachtige binnentuin voor evenementen

In dit business center aan de Boulevard Saint-Michel in Brussel Etterbeek zijn vele authentieke details, zoals glas in lood ramen, bewaard gebleven. Het kantoorpand heeft ook voldoende ruimte om te vergaderen. Deze vergaderruimtes hebben ieder een eigen uniek thema. Het kantoor is een prachtige mix van oud en nieuw en uitgerust met alle moderne snufjes zoals supersnel WiFi. Wat dit kantoorgebouw helemaal uniek maakt is de prachtige binnentuin. Je hebt je eigen oase van rust in de drukke stad. Deze tuin is prima geschikt om even tot rust te komen maar is ook een mooi decor voor je bedrijfsfeest.

Locatie en bereikbaarheid

Door hier een kantoor te huren vermijd je het drukke centrum maar ben je toch op een kwartiertje met de auto in Brussel Centrum. De luchthaven van Zaventem bereik je in minder dan 15 minuten met je auto. Natuurlijk is het openbaar vervoer ook niet ver te zoeken in Brussel maar wie weet ga jij liever naar je kantoor met de fiets. Voor zowel fietsen als auto’s is er ruimte voorzien bij dit kantoorpand. 

Huur jij binnenkort een kantoor aan de Boulevard Saint-Michel in Brussel Etterbeek?

Wil jij ook een kantoor huren aan de Boulevard Saint-Michel in Brussel? Dit kantoorpand met zijn unieke uitstraling is zeker iets voor jou! Neem contact op met onze kantoorexperts en beantwoorden met plezier al je vragen. De service van SKEPP is bovendien geheel gratis en vrijblijvend. Plan zelf een rondleiding in en bezoek dit mooie kantoorpand zodat je snel een kantoor kunt huren aan de Boulevard Saint-Michel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Boulevard Saint-Michel 47

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen