Kantoor te huur Brussel Airport, Lozenberg 9c

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Sint-Stevens-Woluwe Lozenberg 3 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Zaventem 27 min. lopen (2,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lozenberg 9c in Brussel Airport

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Lozenberg in Brussel (Airport)

Wil je een kantoor te huur aan de Lozenberg in Brussel Airport? Op het knooppunt van 2 belangrijke verkeersaders kun jij je nu vestigen met jouw bedrijf met jouw nieuwe kantoor te huur. Geniet van een goede bereikbaarheid én het bruisende zakelijke leven van de hoofdstad van de Europese Unie. Lees snel verder en ontdek het aanbod van kantoren te huur aan de Lozenberg in Brussel Airport.

Huurprijzen

De beschikbaarheid in dit bedrijvencentrum is exclusief. Snel schakelen om een kantoor te huur te bemachtigen is dus de boodschap. Je kunt in dit business center werkplekken, kantoorunits en vergaderruimtes huren tegen scherpe prijzen. Zo heb je al een coworking werkplek vanaf €175,- per maand en een kantoorkamer van 24 m2 voor een huurprijs van €800,- per maand. Als je behoefte hebt aan meer informatie over de huurprijzen van een werkplek of kantoorruimte, neem dan zeker contact op met onze kantoorexperts.

Strijkservice, ontvangstruimte en 24/7 toegankelijk

Welke voordelen heeft een kantoor te huur aan de Lozenberg in Brussel Airport? Als huurder in dit bedrijvencentrum kun je gebruik maken van de strijkservice, bijvoorbeeld als je een belangrijke afspraak hebt en je overhemd na een lange dag weer netjes moet zijn. Je gasten worden professioneel en gastvrij ontvangen in de ontvangsthal door het personeel. Als ondernemer wil je soms vroeg beginnen met werken en wellicht ook langer doorwerken. De verhuurder begrijpt dit en biedt daarom de mogelijkheid om je kantoor te huur 24/7 te betreden. Zo heb je optimale flexibiliteit met een kantoor te huur aan de Lozenberg in Brussel Airport.

Locatie en bereikbaarheid

Net buiten de drukte van Brussel maar op een zeer goed bereikbare plek staat dit bedrijvencentrum. Je huurt hier een kantoorruimte vlak aan de E19 en de E40. Deze wegen brengen je door bijna heel België. Daarom is het voor bedrijven een aantrekkelijke locatie. Je bevindt je op slechts 10 minuten van Brussels Airport. Dit biedt niet alleen internationale opportuniteiten, ook reizen per openbaar vervoer is daardoor heel goed te doen.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Lozenberg in Brussel Airport?

Heb jij binnenkort een kantoor te huur aan de Lozenberg in Brussel Airport? Plan gerust een rondleiding in. Dit is altijd gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP! Ook voor meer informatie en bij vragen kun je altijd bij ons terecht. We helpen je graag met het vinden van jouw ideale kantoor te huur aan de Lozenberg in Brussel Airport.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Zoveel lichtinval.

Alsook een moderne inrichting. Knap!

W

Leuke moderne inrichting.

T

Ideaal zo een kantoorruimte nabij Brussel Airport.

P

Zekerz een hip interieur en toffe mensne!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Lozenberg 9c

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner