Brussel Airport, Lozenberg 9c

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Lozenberg (Zaventem)

Wil je kantoorruimte huren aan de Lozenberg in Zaventem, nabij Brussel Airport? Op het knooppunt van 2 belangrijke verkeersaders kun jij je nu vestigen met jouw bedrijf. Geniet van een goede bereikbaarheid én het bruisende zakelijke leven van de hoofdstad van de EU. 

Huurprijzen

De beschikbaarheid in dit pand is beperkt en daarom is het verstandig om snel te schakelen als je een kantoorruimte wilt bemachtigen. Je kunt in dit kantoorpand werkplekken, kantoorunit en vergaderruimten huren tegen scherpe prijzen. Zo huur je een co-working space al vanaf €175,- per maand en een kantoor van 24 m2 voor een huurprijs van €800,- per maand. Als je behoefte hebt aan meer informatie over de huurprijzen, neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Strijkservice, ontvangstruimte en 24/7 toegankelijk

Welke voordelen heeft het huren van kantoorruimte aan de Lozenberg in Zaventem? Zo kun je als huurder gebruik maken van de strijkservice als je een belangrijke afspraak hebt en je overhemd weer netjes moet zijn. Terwijl je overhemd gestreken wordt, worden je gasten professioneel en gastvrij ontvangen in de ontvangsthal door het personeel. Als ondernemer wil je soms vroeg beginnen met werken en wellicht ook langer doorwerken. De verhuurder begrijpt dit en biedt daarom de mogelijkheid om je kantoorruimte 24/7 te betreden.

Locatie en bereikbaarheid

Net buiten de drukte van Brussel maar op een zeer goed bereikbare plek staat dit kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte vlak aan de E19 en de E40. Deze wegen brengen je door bijna heel België en daarom is het voor bedrijven een aantrekkelijke locatie. Je bevindt je op slechts 10 minuten van Brussels Airport in Zaventem en dus is reizen per openbaar vervoer in de omgeving goed te doen. Er zijn in de omgeving meer dan genoeg mogelijkheden om lekker te gaan eten en er zijn veel grote bedrijven gevestigd. Enkele voorbeelden van deze bedrijven zijn Samsung en Levi’s.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Lozenberg?

Kom jij een kantoorruimte huren aan de Lozenberg in Zaventem? Plan een rondleiding in, dit is altijd gratis bij ons! Voor meer vragen kun je altijd bij ons terecht en we helpen je graag met het vinden van een antwoord of een oplossing.

Kantoorruimte huren in Brussel, Lozenberg Lozenberg 9c Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!