Brussel Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18-22

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe (Brussel)

Huur een kantoorruimte aan het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe en geniet van het uitzicht over de omgeving. Aan de rand van Brussel en gelegen op Vlaams grondgebied staat dit moderne gebouw, een echte eye-catcher. Er is op dit moment nog één kantoor beschikbaar waarover later meer informatie volgt.

Huurprijzen

Zoals gezegd is er nog één kantoorkamer vrij in dit kantoorgebouw, als je er snel bij bent is deze voor jou! Heb jij met je bedrijf een grote kantoorruimte op maat nodig, dan is deze locatie uitermate geschikt. Er is een oppervlak van 1286 m2 vrij om te huren. Je betaalt op deze locatie een vierkante meterprijs van €110,- per jaar en dit is omgerekend ongeveer €11.788,- per maand. In overleg kunnen we altijd contact leggen met de verhuurder om te kijken of er ook deelverhuur mag plaatsvinden. Neem dus gerust contact op om het te bespreken met onze vastgoedconsultants.

Richt je volledig op de bedrijfsvoering en maak gebruik van professionele ondersteuning

Een kantoorruimte aan het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe betekent huren met de nodige voordelen. Zo is de verhuurder al jaren werkzaam in het bedrijfsleven en weten zij dus wat jij nodig hebt. Je wordt dan ook goed ondersteund door de beheerder die op locatie aanwezig is. Je post wordt in ontvangst genomen en naar jou doorgestuurd en ook is het mogelijk om de telefoon door de front desk te laten beantwoorden. Dit alles is op deze manier geregeld, zodat jij je volledig kunt richten op de bedrijfsvoering. Jouw kantoorunit is 24/7 toegankelijk en hierdoor ben je extra flexibel.

Locatie en bereikbaarheid 

Aan de rand van Brussel in Sint-Stevens-Woluwe bevindt zich dit kantoorpand. Binnen de Ring van Brussel en vlakbij de E40 is de locatie gemakkelijk te bereiken met de auto. Het huren van parkeerplekken bij jouw kantoorruimte is mogelijk en voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Wanneer jouw personeel ook graag met het openbaar vervoer naar het werk reist, dan zijn er meerdere bushaltes in de buurt waar men op de bus kan stappen. Er is een hotel in de buurt waar gasten eventueel kunnen overnachten, dit hotel heet Tangla Brussel en ligt vlakbij het Saint Luc ziekenhuis.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan het Woluwedal?

Lijkt het jou een goed idee om een keer te komen kijken op het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe? Je kunt er nu nog een kantoorruimte huren tegen een gunstige prijs per m2. Neem eens contact op met onze vastgoedconsultants en wij plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in!

Kantoorruimte huren met uitzicht in Brussel Woluwedal 18-22 Brussel Sint-Stevens-Woluwe Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!