Kantoor te huur Brussel Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18-22

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Sint-Stevens-Woluwe Acaciawijk 14 min. lopen (1,1 km)
 • Treinstation Zaventem 45 min. lopen (3,6 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Woluwedal 18-22

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan het Woluwedal in Brussel (Sint-Stevens-Woluwe)

Neem een kantoor te huur aan het Woluwedal in Brussel Sint-Stevens-Woluwe en geniet van het uitzicht over de omgeving. Aan de rand van Brussel en gelegen op Vlaams grondgebied staat dit moderne bedrijvencentrum, een echte eye-catcher. Al zal je snel moeten zijn voor een kantoorunit hier. Een kantoor te huur in dit business center het Woluwedal in Brussel Sint-Stevens-Woluwe is erg gewild.

Huurprijzen

Heb jij met je bedrijf een grote kantoorruimte op maat nodig? Dan is deze locatie uitermate geschikt. Er is een oppervlak van 1286 m2 vrij om te huren. Je betaalt op deze locatie een vierkante meterprijs van €110,- per jaar en dit is omgerekend ongeveer €11.788,- per maand. In overleg kunnen we altijd contact leggen met de verhuurder om te kijken of er ook deelverhuur mag plaatsvinden. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden omtrent jouw kantoorruimte te bespreken met onze kantoorexperts.

Professionele ondersteuning, receptiediensten en 24/7 toegang

Een kantoor te huur aan het Woluwedal in Brussel Sint-Stevens-Woluwe betekent huren met de nodige voordelen. Zo is de verhuurder al jaren werkzaam in het bedrijfsleven en weet hij wat jij als huurder én ondernemer nodig hebt. Je wordt dan ook goed ondersteund door de beheerder die op locatie aanwezig is. Ook geniet je als huurder van een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum van diverse receptiediensten. Zo wordt je post in ontvangst genomen en naar jou doorgestuurd. Ook is het mogelijk om de telefoon door de front desk te laten beantwoorden. Zo kun jij je volledig richten op je core business. Bovendien heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorkamer. Met hier een kantoor te huur kun je dus flexibel werken.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijvencentrum bevindt zich aan de rand van Brussel in Sint-Stevens-Woluwe. De locatie is te situeren binnen de ring van Brussel en vlakbij de E40. Daardoor is jouw kantoor te huur gemakkelijk te bereiken met de auto. Het huren van parkeerplekken bij jouw kantoorruimte is mogelijk en voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze kantoorexperts. Wanneer jouw personeel ook graag met het openbaar vervoer naar het werk reist, dan zijn er meerdere bushaltes in de buurt van het bedrijvencentrum. Er is een hotel, Tangla Brussel, in de buurt waar gasten eventueel kunnen overnachten.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan het Woluwedal in Brussel Sint-Stevens-Woluwe?

Lijkt het jou een goed idee om een keer te komen kijken naar het kantoor te huur in het Woluwedal in Brussel Sint-Stevens-Woluwe? Je kunt er nu nog een kantoorruimte huren tegen een gunstige prijs per m2. Neem zeker contact op met onze kantoorexperts. We kunnen bovendien gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je inplannen! Ga snel voor een kantoor te huur in het Woluwedal in Brussel Sint-Stevens-Woluwe.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Woluwedal 18-22 in Brussel Sint-Stevens-Woluwe

Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Indrukwekkend kantoorgebouw!

S

Prachtig pand en mooie prijzen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Woluwedal 18-22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner