Kantoor te huur Leuven, Philipssite 5

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Philipssite 5 in Leuven

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Leuven!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Philipssite in Leuven

Een kantoor huren aan de Philipssite in Leuven? In dit hedendaags kantoorpand huur je een kantoor dat voldoet aan de moderne eisen. De kantoorunits bevinden zich in een groene en levendige omgeving waar jij je zeker thuis gaat voelen. Het kantoorpand heeft een prachtige foyer en een auditorium om bijeenkomsten te organiseren. Wil jij ook je nieuwe werkplek hier vestigen? Lees snel verder en kom meer te weten over dit kantoorgebouw in Leuven.

Huurprijzen

Door zijn gunstige ligging heeft dit kantoorpand een hoge bezettingsgraad. Er zijn al diverse grote bedrijven in gevestigd. Neem vrijblijvend contact op met onze kantoorexperts om te bespreken wat er nog mogelijk is op deze locatie. Onze kantoorexperts kunnen kijken welke kantoorruimtes nog beschikbaar zijn of dat je misschien wel tijdelijk gebruik kunt maken van een alternatief zoals een flexwerkplek in een coworking omgeving.

Bedrijfsrestaurant, sport en kinderkribbe

Natuurlijk huur je niet alleen een kantoor om te werken maar wil je ook de nodige rust nemen en eens lekker eten. Het bedrijfsrestaurant heeft een ruime keuze aan heerlijke gerechten zodat jij niet je boterhammen moet opeten in je kantoorkamer. In het activiteitencentrum, Sportoase, kun je heerlijk sporten om in conditie te blijven en heb je weer een goed excuus om even uit je kantoorunit te gaan. Dankzij de kinderkribbe heb je geen stress om ‘s ochtends je kids weg te brengen want die is namelijk op de site bij je kantoor gevestigd.

Locatie en bereikbaarheid

De directe verbinding met de Leuvense ring zorgt ervoor dat het kantoorpand met de auto goed te bereiken is. Je gehuurde kantoor ligt op slechts een paar minuten afstand van de E40 (Brussel-Luik) en E314 (Hasselt-Leuven) snelweg. Met de wagen bereik je Brussel op 20 minuten. Parkeren bij dit business center kost je geen moeite dankzij de grote parking en ook voor het opladen van je elektrische wagen zijn er de nodige voorzieningen. Er is een bushalte op minder dan 5 minuten wandelen van het bedrijvencentrum zodat het openbaar vervoer ook een goede optie is.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Philipssite in Leuven?

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Philipssite in Leuven? Laat onze kantoorexperts je alles vertellen over het actuele aanbod. De service van SKEPP is bovendien geheel gratis en vrijblijvend. Als je een kijkje wilt nemen in dit kantoor staat het je vrij om online zelf een rondleiding in te boeken. Wie weet huur jij binnenkort je nieuwe kantoor aan de Philipssite in Leuven.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Philipssite 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen