RENTED OUT

Amersfoort Isselt, Havenweg 21M

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amersfoort Isselt!

Kantoorruimte huren aan de Havenweg in Amersfoort

Aan de Havenweg in Amersfoort huur je nu een eigen kantoorruimte in dit nieuwe bedrijfspand. Op bedrijventerrein 'Isselt' staat dit in 2014 gebouwde bedrijfsverzamelgebouw, waar nu nog ruimte vrij is en waar jij je eigen bedrijf kan vestigen. Het pand aan de Havenweg is in 2015 opgeleverd. De units op de eerste etage hebben hoge plafonds en zijn voorzien van grote ramen.

Huurprijzen, kantoor Havenweg, Amersfoort

De beschikbare ruimte bedraagt circa 65 m2 en is volledig naar eigen wens in te delen. De kale huur voor deze ruimte bedraagt slechts €550,- per maand! Zowel huren voor de korte als de langere termijn is mogelijk. De ruimte is per direct beschikbaar. Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden. Het pand zelf heeft een totale oppervlakte van 196 m2.

Havenweg, gratis parkeren en energiezuinig

Wanneer je besluit te huren in dit bedrijfsverzamelgebouw dan heb je de mogelijkheid om je auto gratis voor de deur te parkeren. Dit scheelt je jaarlijks de nodige kosten aan parkeergelden en je bezoekers kunnen hun auto ook kwijt op het terrein. Het pand beschikt over energielabel A. Naast het besparen op de parkeerkosten, houdt je makkelijker de energierekening laag.

Locatie en bereikbaarheid, kantoor Havenweg, Amersfoort

De locatie maakt onderdeel uit van het bedrijfsterrein "Isselt". Het representatieve pand met meerdere bedrijfs- en kantoorunits is gelegen op een mooie locatie langs de Eem, op een gunstige afstand van het Eemplein. Een gebied rond de haven van Amersfoort waar vele activiteiten worden ontplooid. Het pand is zowel met eigen- als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Een bushalte bevindt zich op loopafstand van de locatie. Ook horecagelegenheden zijn in de directe omgeving aanwezig.

Huur jij binnenkort deze kantoorruimte aan de Havenweg?

Zie jij het al voor je en wil jij in de toekomst aan de slag op deze locatie? Twijfel niet langer en neem contact met ons op! We plannen voor je gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Ga je toekomstige kantoorruimte met eigen ogen bekijken.

Kantoorruimte te huur aan de Havenweg in Amersfoort Havenweg 21M Amersfoort Isselt Toplocation!

2 reviews Havenweg

Prima kantoorruimten, ben alleen iets minder enthousiast over de locatie.

Voldoende opslag, ideaal voor grotere ondernemingen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!