3 grote voordelen van een kantoor huren in een business center

  • Door Lynn Mikolajczak
  • vrijdag 21 juni 2019

Sta je op het punt om een kantoor te huren in een business center in bijvoorbeeld Antwerpen? Of twijfel je nog? Een kantoor huren in een business center heeft nochtans een aantal voordelen. Alvorens de voordelen ervan te bespreken, is het natuurlijk interessant om eerst te weten wat een business center nu juist is. Daarna gaan we dieper in op de 3 grote voordelen van een kantoor in een business center.


Wat is een business center?

Om een business center te kunnen definiëren, moet je eerst weten wat een bedrijfsverzamelgebouw is. Een bedrijfsverzamelgebouw is een (kantoor)gebouw waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd. Een business center is daarop een luxueuze variant. Zo verlenen business centers meer services aan ondernemers die bij hen een kantoor huren. Denk maar aan receptiediensten, postverwerking, telefoons behandelen, enzovoorts.

Vergaderruimtes zijn bovendien standaard aanwezig in een business center terwijl dat bij een bedrijfsverzamelgebouw vaak niet het geval is. De kantoren te huur in een business center zijn ook meestal al bemeubeld. Ten slotte is er de mogelijkheid om flexwerkplekken te huren naast kantoorkamers en kantoorruimtes.

business center belgïe kantoor te huurIn business centers zijn onder andere grote kantoren, kantoorkamers en werkplekken te huur.

Daarom moet je een kantoor huren in een business center

Wat zijn nu dé grote voordelen van een kantoor huren in een business center? Bij het beschrijven van een business center gaven we al een idee wat de voordelen van een business center zijn. De 3 grootste voordelen van een kantoor in een business center zijn het gemeubelde kantoor, een all-in huurprijs en de overduidelijk aanwezige service.

Een gemeubileerd kantoor te huur

Hoe leuk is het om een kantoor te huren waar alles al aanwezig is? Wanneer je het kantoorpand gaat bezoeken, zie je ook direct hoe het eruit ziet en moet je je geen idee vormen over hoe het er uit zou kunnen zien. Een gemeubeld kantoor huren, betekent ook geen extra kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken of je huidige kantoormeubelen wel zouden passen en je hebt geen bijkomende verhuisstress. Je kan gewoon direct aan de slag in je nieuwe kantoor te huur.

KeukenHet is mogelijk om een kantoor te huren in business centers die volledig gemeubileerd zijn. En vaak geniet je in een business center ook nog van een stijlvolle en handige pantry of koffiecorner!

Je kantoor huren aan een all-in huurprijs

De huurprijs van een kantoorruimte in een business center ligt hoger dan dat van een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw. Je kan dit enerzijds zien als een nadeel maar anderzijds kom je niet voor verrassingen te staan. In andere gevallen kan er al snel een misverstand rijzen over wat nu juist is inbegrepen in de prijs. Of je hebt net je ideale kantoor gevonden tot je je realiseert dat er een heleboel services niet in de huurprijs zijn inbegrepen.

Uiteindelijk kom je op een veel hoger bedrag uit en moet je noodgedwongen weer op zoek naar een ander kantoor dat wel binnen jouw budget past. In een business center is de huurprijs een all-in huurprijs en weet je direct waar je aan toe bent zonder verrassingen.

Service staat centraal in een business center

Zoals al eerder vermeld is de huurprijs niet enkel om een kantoor te huren. Je krijgt er een heleboel services bij wanneer je een kantoor huurt in een business center. Receptiediensten zoals telefoonbeantwoording en postverwerking, schoonmaak, onderhoud en beveiliging vind je allemaal terug in een business center. Ook stelt men steeds vergaderruimtes ter beschikking. Uiteraard moet je wel nog even nagaan hoe je zo een vergaderruimte kan reserveren.

Als dat nog niet voldoende is, worden business centers gekenmerkt door hun flexibiliteit qua huurcontracten. Wist je dat het het voordeligst is als je voor 1 jaar een kantoor huurt in een business center? Tot slot zijn er natuurlijk ontelbare netwerkmogelijkheden aangezien meerdere bedrijven een kantoor huren in een business center.

IMG 0313 2Maak gebruik van vergader- en/of presentatieruimtes in business centers.

Ga jij een kantoor huren in een business center?

Ben je overtuigd van een business center en zie je het zitten om daar een kantoor te huren? Bij SKEPP helpen we maar al te graag met je zoektocht naar jouw ideale kantoor. Neem dus gerust contact op met een van onze kantoorexperts en vind jouw kantoor te huur in een business center.


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure