Know-how

Zoek je een kantoor te huur? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoren voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoor te huur vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Veelgemaakte fouten bij het huren van kantoorruimte

Je hebt de perfecte kantoorruimte gevonden om te gaan huren. Gefeliciteerd! Maar heb je overal wel goed over nagedacht? Heb je bijvoorbeeld alle documenten wel goed gecheckt? Om te voorkomen dat je fouten maakt, hebben wij ze op een rijtje gezet. Wat de meest voorkomende fouten zijn? Dat lees je in dit blog.

Know-how

7 tips voor een goede teamspirit en samenwerking vanuit huis

Wij zetten 7 tips voor je op een rijtje die de samenwerking en teamspirit tussen je collega’s vanuit huis bevorderen!

Know-how

Effectief vergaderen op afstand met videobellen!

Vergaderen op afstand is ontzettend handig, mits alles volgens plan verloopt. In dit blog lees je 9 tips voor een effectieve vergadering op afstand met videobellen!

Know-how

Hoe ziet de digitale werkplek er uit?

Het gebruik maken van een digitale werkplek wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Het verhoogt niet alleen het onderlinge groepsgevoel van je personeel, maar biedt nog meer voordelen. Ben je benieuwd hoe de digitale werkplek eruit ziet en wat de voordelen zijn? Dat lees je in dit blog.

Know-how

Welke maatregelen moet je treffen op kantoor door het coronavirus?

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken moeten er op kantoor maatregelen worden getroffen. Lees de belangrijkste maatregelen om te treffen op kantoor in dit blog!

Know-how

10 tips voor productief en prettig thuiswerken

Het coronavirus heeft iedereen wereldwijd in de ban. Thuiswerken wordt geadviseerd om verdere verspreiding tegen te gaan. Hoe zorg je voor productief en efficient thuiswerken? Met deze 10 tips kan jij moeiteloos thuis aan de slag!

Know-how

5 tips voor het verhogen van de productiviteit op kantoor

Een optimaal ingericht kantoor is belangrijk voor de productiviteit. Maar wat voor een invloed heeft de inrichting van een kantoorruimte op de productiviteit van de werknemers? Dat lees je in dit blog!

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van je te huren kantoor doe je zo

Betaal niet teveel voor jouw gehuurde kantoor. Doe daarom je voordeel met dit stappenplan waarmee jij goed voorbereid kunt onderhandelen over de huurvoorwaarden! Lees het hier!

Know-how

Flexibele werktijden: de voor- en nadelen

Tegenwoordig is flexibel werken is niet meer weg te denken, maar zijn flexibele werktijden voor jouw bedrijf weggelegd? Lees het in dit blog!

Know-how

Jouw kantoorruimte beter beveiligen? Maak gebruik van deze tips!

Bijna 40% van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak, daarnaast liggen er steeds meer cyberbedreigingen op de loer. Met deze tips beveilig jij jouw kantoorruimte!

Know-how

In 5 simpele stappen jouw kantoorruimte verduurzamen

Iedereen op kantoor kan een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de kantoorruimte. Met de 5 stappen in dit blog ga jij voor een duurzame kantoorruimte!

Know-how

Zo bepaal je of een coworking past bij jouw bedrijf

Lees in dit blog de 5 grootste voordelen die het huren van een werkplek in een coworking space biedt. Kies voor een plek waar je zij aan zij werkt met gedreven ondernemers, help elkaar verder en ga samenwerkingen aan. Past dit bij jouw bedrijf? Na het lezen van dit blog weet je het.