Know-how

Zoek je een kantoor te huur? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoren voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoor te huur vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Veelgemaakte fouten bij het huren van kantoorruimte

Je hebt de perfecte kantoorruimte gevonden om te gaan huren. Gefeliciteerd! Maar heb je overal wel goed over nagedacht? Heb je bijvoorbeeld alle documenten wel goed gecheckt? Om te voorkomen dat je fouten maakt, hebben wij ze op een rijtje gezet. Wat de meest voorkomende fouten zijn? Dat lees je in dit blog.

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van je te huren kantoor doe je zo

Betaal niet teveel voor jouw gehuurde kantoor. Doe daarom je voordeel met dit stappenplan waarmee jij goed voorbereid kunt onderhandelen over de huurvoorwaarden! Lees het hier!

Know-how

Flexibele werktijden: de voor- en nadelen

Tegenwoordig is flexibel werken is niet meer weg te denken, maar zijn flexibele werktijden voor jouw bedrijf weggelegd? Lees het in dit blog!

Know-how

In 5 simpele stappen jouw kantoorruimte verduurzamen

Iedereen op kantoor kan een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de kantoorruimte. Met de 5 stappen in dit blog ga jij voor een duurzame kantoorruimte!

Know-how

Zo bepaal je of een coworking past bij jouw bedrijf

Lees in dit blog de 5 grootste voordelen die het huren van een werkplek in een coworking space biedt. Kies voor een plek waar je zij aan zij werkt met gedreven ondernemers, help elkaar verder en ga samenwerkingen aan. Past dit bij jouw bedrijf? Na het lezen van dit blog weet je het.

Know-how

Je eerste kantoor huren? Hier zijn 3 gouden tips

Jij gaat voor het eerst een kantoor huren. Maar waar begin je? Wat zijn de valkuilen en waar moet je op letten? Lees het in dit blog!

Know-how

De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij

Op zoek naar een kantoor? Of wil je gewoon meer weten over de kantorenmarkt? Hierbij de ideale helpdesk: De gids voor kantoorruimte huren met definities van alle belangrijke begrippen.

Know-how

5 fouten die je kunt maken bij de zoektocht naar een kantoor te huur

Een kantoor huren is niet altijd eenvoudig, hoe kies je? Je moet met veel rekening houden. Deze 5 tips helpen jou bij de zoektocht naar een kantoor te huur.

Know-how

3 grote voordelen van een kantoor huren in een business center

Jij staat op het punt om een kantoor te huren. Kies je dan voor het huren in een business center? Lees hier de voordelen van huren in een business center.

Know-how

Geef via je kantoor te huur je bedrijfsimago een boost!

Wat wil jij als onderneming naar buiten toe uitstralen? Je gehuurde kantoor speelt een belangrijke rol in het bedrijfsimago. Lees deze blog om jouw bedrijfsimago een boost te geven!

Know-how

Met deze 5 tips kun je een kantoor huren dat meegroeit met jouw bedrijf

Krap zitten in werkplekken zou geen belemmering moeten zijn voor de groei van jouw organisatie. Daarom kun je met deze tips een kantoor huren dat meegroeit met jouw onderneming.

Know-how

Vind de locatie om je kantoor te huren in 5 simpele stappen

Als snelgroeiende organisatie heb je wellicht behoefte aan een groter kantoor. Of ga jij voor het eerst een kantoor huren? Met deze 5 stappen vind jij de ideale kantoorruimte!