Wanneer ga je op zoek naar een nieuw kantoor te huur?

  • Door Lynn Mikolajczak
  • donderdag 20 december 2018
  • 10

Je bedrijf is constant aan veranderingen onderworpen. Omdat je als ondernemer dagelijks al zoveel beslissingen moet nemen, willen wij je bij SKEPP al helpen in de beslissing naar een (nieuw) kantoor te huur. Wanneer moet je als onderneming nu op zoek gaan naar een kantoor te huur of op zoek gaan naar een nieuwe kantoorruimte? In deze blog vind je 3 scenario's die de zoektocht naar een nieuw kantoor te huur helemaal rechtvaardigen. Lees snel verder en ga voor jezelf na of jouw onderneming toe is aan een nieuw kantoor te huur.


Prins Bernhardplein 200 AmsterdamBedenk ook welke voorzieningen jouw kantoor te huur van voorzien moet zijn.

Je kantoor te huur wordt te klein

Je bent zodanig aan het uitbreiden met je bedrijf dat de capaciteit van de kantoorruimte opgebruikt is. Er is geen werkplek meer voor nieuwe werknemers. Een nieuwe kast voor dossiers is onmogelijk. Je hebt nood aan een grotere kantoorunit. Om binnen een korte termijn niet opnieuw van kantoor te huur te moeten wisselen, is het belangrijk om na te gaan hoeveel je binnen een tijdsperiode van bijvoorbeeld 5 jaar nog wilt uitbreiden, Eens je dat bepaald hebt, kun je, samen met SKEPP, op zoek gaan naar een bedrijvencentrum met kantoorkamers die jouw uitbreiding gedurende die tijdsperiode aankunnen.

Herengracht 418 KantoorruimteWordt jouw kantoor te huur te klein?

Tip: Het is altijd interessant om binnen het business center zelf te kunnen veranderen naar een groter kantoor te huur. Bespreek dit op voorhand met de verhuurder van het bedrijvencentrum of dit mogelijk is. Zo kun je voor een langere termijn een huurovereenkomst aangaan, wat ook voordeliger zal zijn qua huurprijs.

De locatie van je kantoor te huur past niet meer bij je onderneming

Het kan zijn dat je onderneming in tussentijd dergelijke veranderingen heeft ondergaan dat de locatie van je kantoor te huur niet meer past bij je bedrijf. Als kleine onderneming is het soms interessant om in een bedrijvencentrum te zoeken in je eigen buurt aangezien mond op mond reclame heel belangrijk is in de beginfase. Eens je voldoende naamsbekendheid hebt opgebouwd kun je jouw lokale kantoor te huur verlaten en kiezen voor een kantoorruimte in een grotere stad zoals Antwerpen of Brussel. Een kantoor te huur in een grootstad zal je nog meer naamsbekendheid opleveren waardoor je nog meer kan groeien.

Kantoorruimte aan de Robert Schumandomein 2 Kies jij om jouw kantoor te huur te vestigen in een grootstad als Brussel of Antwerpen?

Tip: Hou rekening met het groeipotentieel dat een kantoor te huur in een grootstad met zich meebrengt. Neem je nieuwe kantoor te huur niet te klein of onderhandel met de verhuurder van het bedrijvencentrum dat overschakeling naar een groter kantoor te huur onder hetzelfde huurcontract mogelijk is.

De omzet van je bedrijf maakt een groter kantoor te huur mogelijk

Alle begin is moeilijk. Als starter moet je dan ook roeien met de riemen die je hebt. Eens je bedrijf voldoende omzet maakt, mag je als ondernemer grootser beginnen dromen. Ook inzake een kantoor te huur. Gun jezelf als beloning voor al het harde werk een prestigieuze kantoorruimte. Een kantoor te huur in een mooi business center zal alleen je imago al ten goede komen. Zorg ervoor dat het bedrijvencentrum alle faciliteiten heeft en services aanbiedt die jouw onderneming kan gebruiken en verdere groei mogelijk maakt.


Tip
: wil je wel een groter kantoor te huur maar wil je de inrichting niet volledig aanpassen? Dan is Officeplanner van SKEPP iets voor jou. Met Officeplanner van SKEPP is je meubilair heel eenvoudig en flexibel op en af te schalen. Wil je meer informatie? Klik dan op de button:


Meet Officeplanner!

Kantoorruimte huren aan het Prins Bernhardplein 200 Kantoorinrichting graag uitbesteden? Bekijk de mogelijkheden van Officeplanner!

En, is jouw onderneming klaar voor een nieuw kantoor te huur?

Bevindt jouw onderneming zich in een van de drie bovenstaande scenario´s? Dan ga je het best op zoek naar een nieuw kantoor te huur dat aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. SKEPP helpt je met alle plezier in deze zoektocht. Vraag advies aan een van onze vastgoedconsultants. Bovendien plannen ze met alle plezier en geheel vrijblijvend en gratis een rondleiding in in jouw potentiële nieuwe kantoor te huur.


Neem contact op!

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!