Wanneer ga je op zoek naar een nieuw kantoor om te huren?

  • Door Lynn Mikolajczak
  • donderdag 20 december 2018

Je bedrijf is constant aan veranderingen onderworpen. Omdat je als ondernemer dagelijks al zoveel beslissingen moet nemen, willen wij je bij SKEPP al helpen in de beslissing om een (nieuw) kantoor te huren. Wanneer moet je als onderneming nu op zoek gaan naar een kantoor te huur of op zoek gaan naar een nieuwe kantoorruimte? In deze blog vind je 3 scenario's die de zoektocht naar het huren van een nieuw kantoor helemaal rechtvaardigen. Lees snel verder en ga voor jezelf na of jouw onderneming toe is aan het huren van een nieuwe kantoorruimte.


Prins Bernhardplein 200 AmsterdamBedenk bij het huren van een nieuw kantoor ook na over welke voorzieningen jouw toekomstige kantoor moet beschikken.

Je gehuurde kantoor wordt te klein

Je bent zodanig aan het uitbreiden met je bedrijf dat de capaciteit van de kantoorruimte opgebruikt is. Er is geen werkplek meer voor nieuwe werknemers. Een nieuwe kast voor dossiers is onmogelijk. Je hebt nood aan een grotere kantoorunit. Om binnen een korte termijn niet nog eens opnieuw een kantoor te moeten huren, is het belangrijk om na te gaan hoeveel je binnen een tijdsperiode van bijvoorbeeld 5 jaar nog wilt uitbreiden, Eens je dat bepaald hebt, kun je, samen met SKEPP, op zoek gaan naar een bedrijvencentrum met kantoorkamers die jouw uitbreiding gedurende die tijdsperiode aankunnen.

Herengracht 418 KantoorruimteWordt jouw kantoor te huur te klein? 

Tip: Het is altijd interessant om binnen het business center zelf te een groter kantoor te kunnen huren. Bespreek dit op voorhand met de verhuurder van het bedrijvencentrum of dit mogelijk is. Zo kun je voor een langere termijn een huurovereenkomst aangaan, wat ook voordeliger zal zijn qua huurprijs.

De locatie van je gehuurde kantoor past niet meer bij je onderneming

Het kan zijn dat je onderneming in tussentijd dergelijke veranderingen heeft ondergaan dat de locatie van je gehuurde kantoor niet meer past bij je bedrijf. Als kleine onderneming is het soms interessant om in een bedrijvencentrum te zoeken in je eigen buurt aangezien mond op mond reclame heel belangrijk is in de beginfase. Eens je voldoende naamsbekendheid hebt opgebouwd kun je jouw lokale gehuurde kantoor verlaten en kiezen voor een kantoorruimte in een grotere stad zoals Antwerpen of Brussel. Een kantoor huren in een grootstad zal je nog meer naamsbekendheid opleveren waardoor je nog meer kan groeien.

Kantoorruimte aan de Robert Schumandomein 2 Kies jij om jouw kantoor te huren in een grootstad als Brussel of Antwerpen?

Tip: Hou rekening met het groeipotentieel dat een kantoor huren in een grootstad met zich meebrengt. Neem je nieuwe kantoorruimte niet te klein of onderhandel met de verhuurder van het bedrijvencentrum dat het huren van een groter kantoor onder hetzelfde huurcontract mogelijk is.

De omzet van je bedrijf maakt het huren van een groter kantoor mogelijk

Alle begin is moeilijk. Als starter moet je dan ook roeien met de riemen die je hebt. Eens je bedrijf voldoende omzet maakt, mag je als ondernemer grootser beginnen dromen. Ook inzake het huren van een kantoor. Gun jezelf als beloning voor al het harde werk een prestigieuze kantoorruimte. Een kantoor huren in een mooi business center zal alleen je imago al ten goede komen. Zorg ervoor dat het bedrijvencentrum alle faciliteiten heeft en services aanbiedt die jouw onderneming kan gebruiken en verdere groei mogelijk maakt.


Tip
: wil je wel een groter kantoor huren maar wil je de inrichting niet volledig aanpassen? Dan is Officeplanner van SKEPP iets voor jou. Met Officeplanner van SKEPP is je meubilair heel eenvoudig en flexibel op en af te schalen. Wil je meer informatie? Klik dan op de button: 


Meet Officeplanner!

Kantoorruimte huren aan het Prins Bernhardplein 200 Kantoorinrichting graag uitbesteden? Bekijk de mogelijkheden van Officeplanner! 

En, is jouw onderneming klaar om een nieuw kantoor te huren?

Bevindt jouw onderneming zich in een van de drie bovenstaande scenario´s? Dan ga je het best op zoek naar een nieuw kantoor te huur dat aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. SKEPP helpt je met alle plezier in deze zoektocht. Vraag advies aan een van onze kantoorexperts. Bovendien plannen ze met alle plezier en geheel vrijblijvend en gratis een rondleiding in in jouw potentiële nieuwe te huren kantoor.


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure