Story

Met behulp van SKEPP vind jij jouw nieuwe kantoor of verhuur je jouw lege kantoren. Maar we doen veel meer als vergelijkingsplatform van kantoren in België, NederlandDuitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk. We ontzorgen potentiële huurders. Om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, lees je in deze categorie boeiende nieuwtjes.

Op ons platform vind je kantoren die aansluiten bij jouw bedrijf, we helpen je bovendien met je huurcontract en houden maandelijks contact, omdat we vanuit de verhuurder de factuur naar je sturen. Voor veel bedrijven is ons inrichtingspakket Officeplanner een welkome oplossing voor het huren van een geschikt kantoor. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Officekit. 

Story

Proptechbedrijf SKEPP ook open in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje

SKEPP brengt jaarlijks duizenden bedrijven in contact met vooruitstrevende kantorenaanbieders. Nu breidt het proptechbedrijf ook uit in de landen Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

Story

Dit is waarom vele bedrijven een kantoor huren via een vergelijkingswebsite

Kantoorruimte huren? Bij een vergelijkingswebsite doorloop je het proces van A tot Z. Bovendien is het gratis, vrijblijvend en bespaart het tijd. Volg jij vele andere bedrijven? Lees in dit blog waarom!

Story

De SKEPP m2 kantoorruimte calculator op jouw website? Dat kan heel simpel!

Net als SKEPP de m2 kantoorruimte calculator op je website? Dat kan! En het is ook nog eens heel simpel. Lees verder en plaats de tool vandaag nog op je site.

Story

Om deze redenen huurt Olympia succesvol kantoorruimte

Olympia Uitzendbureau vond met behulp van SKEPP dé ideale kantoorruimte. “Het is me goed bevallen, het was in een keer raak en het koste me verder niets", zegt Richard Boekhorst, franchise ondernemer van Olympia.

Story

Kantoorruimte snel verhuren? Voorzie je kantoorpand van een SKEPP Virtual Tour

Met de SKEPP VIrtual Tour verhuur je sneller kantoorruimte(n), doordat potentiële huurders op de laptop, iPad of smartphone rond kunnen kijken in kantoren. Onderscheid je van je concurrenten en voorzie jouw kantoor ook van een Tour!