Dit is waarom vele bedrijven een kantoor huren via een vergelijkingswebsite

  • Door Lynn Mikolajczak
  • woensdag 10 oktober 2018

Online een kantoor te huur zoeken, vervolgens een aantal opties vergelijken, daarna de meest geschikte vinden en tot slot huren. Voor veel bedrijven is dit anno 2018 vanzelfsprekend. Waarom? Tijdbesparend en gebruiksvriendelijk! Je vindt er een uitgebreid aanbod, legt de verschillende kantoren te huur gemakkelijk naast elkaar en met de nieuwste technologische snufjes als virtual reality is het onnodig om bij elk mogelijk (nieuw) kantoor te huur fysiek langs te gaan. Volg jij de vele organisaties die via een vergelijkingswebsite een kantoor huren?


Een nieuwe roman vind je bij Bol.com, een hotelkamer boek je via Booking.com, een laptop koop je bij Coolblue. Allemaal voorbeelden van vergelijkingswebsites. Waarom doe je dit niet bij jouw zoektocht naar een kantoor om te huren? Dat is namelijk ook mogelijk! Bekijk en vergelijk daarom kantoren die te huur zijn bij een vergelijkingswebsite. Hoe dit precies werkt en hoe eenvoudig dit is, lees je in deze blog.

Op zoek naar een kantoor om te huren? Lees dan deze blog die bestaat uit onderstaande onderdelen

  1. Bekijk en vergelijk een kantoor dat je wilt huren overzichtelijk, snel en eenvoudig;
  2. Ook voordat je een kantoor te huur gaat zoeken, ben je om te oriënteren aan het juiste adres bij SKEPP;
  3. Tips voor het inrichten van je gehuurde kantoor;
  4. Van de oriënterende fase tot na het ondertekenen van het huurcontract: bij deze vergelijkingswebsite doorloop je het gehele proces.

1/ Bekijk en vergelijk een kantoor dat je wilt huren overzichtelijk, snel en eenvoudig

We starten simpel: hoe bekijk en vergelijk je een kantoor te huur op een vergelijkingswebsite? Bekijk het uitgebreide kantorenaanbod en zoek naar de locatie waar je graag wilt huren. Indien je wilt, gebruik je de filters om de zoekvraag te specificeren. Geef bij de filters bijvoorbeeld aan van welke voorzieningen je gebruik wilt maken in het kantoorpand en met hoeveel personen je een kantoor wilt huren.

In deze video laten we zien hoe simpel je via SKEPP kantoorruimte huurt. Doe er je voordeel mee!

Vind je kantoorruimte onder meer via een virtuele rondleiding

Heb je een aantal opties gevonden en wil je de kantoren die te huur zijn met elkaar vergelijken? Zoals je in de video hierboven ziet, bekijk je op SKEPP het meest actuele kantorenaanbod aan beschikbaarheid. Daarnaast vind je op de kantorenpagina's kwalitatief hoogwaardige foto’s, de video die inzicht geeft van de mogelijkheden van het betreffende kantoorpand en doe je zelfs een virtuele tour. Zo hoef je niet eerst langs elk kantoor te huur om een rondleiding te doen. Je kunt gewoon via de laptop, Ipad of Iphone door een kantoor dat te huur staat “wandelen”.

"Je stuurt een mail en binnen een dag ben je al met elkaar in gesprek over de wensen en behoeften die je hebt" - Barbara Kok, mede-eigenaresse van Burn Out Poli, prijst de daadkrachtige hulp die ze kreeg toen ze kantoorruimte zocht.

SKEPP heeft professionele fotografen in dienst die alle kantoorpanden kunnen voorzien van foto-,video- en VR-materiaal. Allemaal om de zoektocht naar een geschikte kantoorruimte te vergemakkelijken voor zowel huurders als verhuurder. Aan de hand van de foto’s, video’s en virtuele tours kun jouw opties afwegen en houd je een beperkt aantal opties over om zo het meest ideale kantoor te kunnen huren.

Lees hier meer over in de blog 'Zo zoeken we naar kantoorruimte in 2018'. Ga bij de verschillende opties wél een echte rondleiding doen in het kantoor dat je eventueel wilt huren! Hoe? Gewoon via de website. Op de website van SKEPP kun je een rondleiding in je favoriete kantoor inplannen. Zo weet je zeker dat je jouw kantoor op jouw droomlocatie huurt. 


Ervaar het gemak van een Virtuele Tour!

Of neem contact op met de kantoorexperts

Uiteraard kun je ook contact opnemen met de kantoorexperts voor meer info, voor hulp om het beste kantoor te huren dat aansluit bij je wensen en eisen te vinden of om een rondleiding in de kantoorruimte in te plannen. De kantoorexperts van SKEPP hebben een zeer uitgebreide kennis van de kantorenmarkt en weten goed de wensen en eisen van jou te koppelen aan het meest geschikte kantoor te huur. Op zeer korte termijn ontvang je van de experts een aantal geschikte kantoren te huur. Ga nu voor het huren van je ideale en contacteer SKEPP.

Richard Boekhorst, franchise ondernemer bij Olympia Uitzendbureau, huurde ook met behulp van SKEPP een geschikt kantoor. In deze video legt hij uit hoe hij de zoektocht heeft ervaren. Lees meer in het artikel "Om deze redenen huurt Olympia succesvol kantoorruimte".

2/ Ook voordat je een kantoor te huur gaat zoeken, ben je om te oriënteren aan het juiste adres bij SKEPP

We doen even een stapje terug. Er is het het proces vóór je daadwerkelijk de te huur staande kantoren gaat vergelijken: de oriënterende fase. In deze fase ga je op zoek naar voldoende informatie over een kantoor en alles wat daar bij komt kijken. Wil je meer weten over gebouwtypen als een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorconcept? Ben je benieuwd naar hoe huurcontracten en huurtermijnen worden opgesteld en bepaald? En wil je nog even zeker weten of een kantoorkamer het kantoortype is dat jouw bedrijf nodig heeft? Middels de kennisbank op de homepage van SKEPP krijg je antwoord op al deze vragen.

Naast de kennisbank, beschikt SKEPP over 'De gids voor kantoorruimte huren: alle relevante termen op een rij'. Die leidt je door alle relevante begrippen die je tegenkomt als je op zoek gaat naar een kantoor om te huren. Van de meest uiteenlopende termen zoals business center, servicekosten en incentives tot turn-key, industrieel kantoorpand en informatie over de kantoorinrichting van je kantoor. Wil jij je meer verdiepen in de kantorenmarkt? Klik snel op de button hieronder!


De gids voor kantoorruimte huren: alle relevante termen op een rij

Van stappenplan om een kantoor te vinden om te huren tot informatie omtrent het onderhandelen over huurcontracten van jouw kantoor

Als je iets verder bent en de oriënterende fase achter je hebt gelaten, heb je nog steeds behoefte aan informatie over wat je te wachten staat in je zoektocht naar jouw perfecte kantoor te huur. In de blogcategorie 'Know-how' vind je informatieve blogs die al jouw vragen beantwoorden en je voorzien van de nodige input.

Voorbeelden van deze blogs? 'Vind de locatie voor je kantoorruimte in 5 simpele stappen', 'Met deze 5 tips vind je kantoorruimte die meegroeit met jouw bedrijf' en 'Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van de kantoorruimte doe je zo'. Maar wellicht de meest belangrijke, of in ieder geval waar iedereen mee te maken krijgt, is: 'Zoveel m2 kantoorruimte heb je nodig per persoon'. Een leuke extra bij deze blog is dat het voorzien is van een calculator die voor jou uitrekent hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt. Benieuwd? Klik op de button hieronder!


Bereken m2 kantoorruimte

WatermarkedImageW3siZGVzdHJveWVkIjpmYWxzZSwiY2xhc3MiOiJJbWFnZSJ9LCIyIiwiMjAiXQ FillWyIxMDI0IiwiNzY4Il0 bedrijfsruimte huren kosterijland 3 5 41278Ook zo'n inspirerend kantoor te huur vinden? Bereken hoeveel m2 kantoorruimte jij nodig hebt en ga op zoek!

De randsteden of toch centraal in België? Hulp bij het vinden een kantoor om te huren op de juiste locatie

Ook een prangend vraagstuk als je zoekt naar een kantoor te huur: de kantoorlocatie! Hartje Brussel, op een goed bereikbare locatie op een bedrijventerrein in Mechelen of toch in de bruisende stad Antwerpen? In de blogcategorie 'Local' worden kantoorlocaties door heel België uitgelicht om je zo volledig mogelijk te informeren over de voor- en nadelen van de mogelijke nieuwe locatie om jouw kantoor te huren.

Uiteraard bloggen we ook over kantoorlocaties in de andere landen waarin we actief zijn: Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Handig voor bedrijven die (ook) naar kantoorruimte in het buitenland zoeken. Bekijk de mogelijkheden in de zojuist genoemde landen ook eens! Wie weet heb je sneller een kantoor in het buitenland dan gedacht. Een greep uit de blogs over de locaties van kantoren te huur in België:

3/ Tips voor het inrichten van je gehuurde kantoor

De inrichting van je kantoor te huur. je kunt er niet omheen. Daarom geven wij je een handige tip voor jouw kantoor te huur: kantoorinrichting met Officeplanner. Een duurzaam en flexibel inrichtingsconcept waarbij je enkel betaalt voor het gebruik. Je huurt het meubilair voor het kantoor dat je huurt per maand. Het voordeel daarbij is dat je niet hoeft te investeren in een kantoorruimte én in de inrichting ervan. Officeplanner is voorzien van ergonomisch design meubilair. De flexibiliteit wordt onder meer gekenmerkt doordat werkplekken gemakkelijk op te schalen of te verminderen zijn. Binnen 1 week is een nieuwe werkplek in je gehuurde kantoor geïnstalleerd. Snel, niet?

"Ik heb niet eens heel veel contact gehad en ik ben verder ook niet lastig gevallen, het was uiterst effectief" - Richard Boekhorst, franchise ondernemer bij Olympia Uitzendbureau, over de zoektocht naar een kantoor te huur via SKEPP

Blogs met tips voor ergonomie, duurzaamheid en vermindering ziekteverzuim

Ook op het gebied van kantoorinrichting voor je kantoorruimte zijn relevante blogs te vinden. Zo is het tegenwoordig belangrijk om in je gehuurde kantoorergonomisch meubilair te voorzien (waar ook het meubilair van Officeplanner om bekend staat. Waarom is een kantoor huren met ergonomisch meubilair belangrijk? Dat lees je in de blog 'Wat is het belang van een ergonomische kantoorinrichting?'. Naast ergonomie, wint ook duurzaamheid in een kantoor te huur aan populariteit. De voordelen hiervan lees je in deze blog: 'De grote voordelen van een duurzame kantoorinrichting'.

Ergonomisch en duurzaam meubilair kan een 'middel' zijn om ziekteverzuim te verminderen onder je werknemers. Net als een groene inrichting en de juiste verlichting. In de blog 'De juiste kantoorinrichting om ziekteverzuim te voorkomen' lees je hoe je nog meer in kunt spelen op de gezondheid van het personeel.

Officeplanner! Duurzaam, flexibel, design en persoonlijk. Bekijk in de video een ingericht kantoor te huur volgens de stijl URBAN, een van de stijlen van Officeplanner.


Bekijk het kantorenaanbod

4/ Van de oriënterende fase tot na het ondertekenen van het huurcontract: bij deze vergelijkingswebsite doorloop je het gehele proces

Overtuigd? Voor het gehele proces vanaf het oriënteren of je op zoek gaat naar een nieuw kantoor om te huren, via het zoeken op de vergelijkingswebsite, naar het contact met de kantoorexperts. Daarna (of eerder in het proces): het verdiepen in de inrichting van je kantoor te huur. Het ideale kantoor te huur gevonden? Klaar om alles rondom het huurcontract af te ronden. Ook hierbij geeft SKEPP je advies. Zelfs na het ondertekenen van het huurcontract van je kantoor blijft het contact. Letterlijk van A tot Z staat SKEPP je bij het huren van je kantoor.

Nog meer informatie over het vinden van een kantoor te huur via een vergelijkingswebsite?

Nood aan nog meer informatie met betrekking tot een kantoor te huur? Neem gerust contact op met de kantoorexperts van SKEPP. Deze professionals leggen je precies uit hoe ze je kunnen helpen in de zoektocht naar een kantoor te huur. Vergis je er niet in, de zoektocht naar hét kantoor te huur kan lastig zijn.

De hulp is volledig gratis en bovendien geheel vrijblijvend. Weet je al dat je een kantoor te huur wilt nemen? Neem ook dan zeker contact op of bekijk het (internationale) kantorenaanbod! Telefonisch zijn we bereikbaar op +32 78 48 10 91 en per mail op info@skepp.com. Vindt dankzij SKEPP jouw kantoor te huur.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure