3 redenen om een kantoor te huren in Mechelen

  • Door Lynn Mikolajczak
  • maandag 20 augustus 2018

Ooit al overwogen om een kantoor in Mechelen te hurenMechelen, de stad tussen Antwerpen en Brussel, wordt soms, volledig onterecht, uit het oog verloren. Mechelen is een stad gelegen in de provincie Antwerpen. Met zijn 86.000 inwoners is het de 2de grootste stad van de provincie Antwerpen, na de stad Antwerpen zelf, en de 5de grootste stad van Vlaanderen. Het is de perfecte stad om een kantoor te huren. Om jou volledig te overtuigen, hebben we 3 redenen waarom je vandaag nog op zoek moet gaan naar een kantoor te huur in Mechelen.


1 Een kantoor huren op een aantrekkelijke centrale locatie

Mechelen heeft met zijn centrale positie tussen Antwerpen en Brussel een ideale ligging om je kantoor te huren. Zo heeft de stad een centrale ligging in het hart van de grootste en koopkrachtigste Europese consumentenmarkt. Als je een kantoor huurt in Mechelen lig je een half uur van zowel Antwerpen, Brussel als Leuven. Bovendien is Mechelen qua verkeer dat tikkeltje beter bereikbaar in vergelijking met Brussel en Antwerpen. Daarnaast is er ook een centrale ligging tussen internationale poorten, namelijk tussen de luchthaven van Zaventem en de zeehaven van Antwerpen.

IMG 377Ga jij jouw nieuwe kantoor huren in het bruisende Mechelen?

2 Een bruisend bedrijfsleven

Met het huren van een kantoor in Mechelen zit je misschien niet in de immense drukte gelijkaardig aan die van Brussel en Antwerpen maar beleef je nog steeds het stadsgevoel. Wel ervaar je in Mechelen het echte bedrijfsleven. Heel veel diverse sectoren zijn er werkzaam, wat interessante impulsen voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Ook vestigen jaarlijks heel veel nieuwe ondernemingen zich in Mechelen. Het gaat vooral om bedrijven werkzaam in de ICT, onderzoek en ontwikkeling en adviesbureaus. 

IMG 0803 2Er is een ruim aanbod aan kantoren te huur in Mechelen.

3 Gunstige huurprijzen voor een kantoor

Kantoren in Mechelen kennen vaak meer gunstige prijzen dan kantoorruimtes in Antwerpen en Brussel. Het is net door de hogere huurprijzen in Antwerpen en Brussel dat steden zoals Mechelen uitgroeien tot echte kantoorsteden. Om een voorbeeld te geven: in Brussel betaal je gemiddeld 150 euro/m2 terwijl in Mechelen de prijs gemiddeld rond 120 euro/m2 schommelt en zelfs soms nog later.

Mechelen kent daardoor al sinds een paar jaar een groeiende kantorenmarkt. Een groei die blijft stijgen. Start ups, gevestigde bedrijven en overheden kiezen steeds meer voor steden zoals Mechelen in plaats van de echte grootsteden. Een reden te meer om ook te kiezen voor een kantoorruimte in Mechelen.


Mechelen: bekijk alle kantoren te huur

Ben je al overtuigd? Bekijk dan zeker het ruime aanbod aan kantoorruimtes en werkplekken van SKEPP. De kantoorexperts van SKEPP helpen je bij het kiezen van jouw ideale kantoor te huur in Mechelen. Ook voor al jouw vragen kun je bij hen terecht. Twijfel je toch nog om een kantoor te huren in Mechelen? Aarzel dan niet om ons advies te vragen. Voor iedereen hebben we een geschikt kantoor te huur.

SKEPP helpt je in de keuze van de locatie, het kantoorpand, de oppervlakte van de kantoorruimte, enz. Bij SKEPP staan we altijd voor jouw paraat en helpen we waar nodig. Contacteer ons snel en vind jouw perfecte kantoor om te huren!  


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure