Top 3 grootste kantoren van België

  • Door David Krzywaznia
  • maandag 22 juni 2020

Ben jij alweer toe aan het werken vanaf kantoor? Dat is mogelijk! Maak jouw kantoor coronaproof en laat je werknemers weer terugkeren naar kantoor. Hoe je je kantoor coronaproof maakt? Begin bij het 1,5 meter afstand principe. Andere veelgebruikte aanpassingen zijn het werken met plexiglas schermen, eenrichtings looproutes, maar ook de grootte van het kantoor ander benutten. Wij hebben 3 inspirerende grote kantoren voor jou op een rijtje gezet. Ben jij toe aan een grotere kantoorruimte? Of gewoon nieuwsgierig geworden? Lees het hieronder! 


Is jouw kantoor coronaproof?


Om weer kantoorwaarts te keren is het hebben van een coronaproof kantooromgeving cruciaal. Is er niet voldoende afstand of ruimte? Dan is het houden van 1,5 meter vrij lastig. Naast het hebben van genoeg ruimte is het van belang om jouw kantoor zo praktisch mogelijk in te delen. Wil jij weten hoe je jouw kantoor coronaproof maakt? Ontdek de mogelijkheden hier:
 


Het 1,5 meter kantoor

Tijd voor een groter kantoor? 

Is je kantoorruimte niet groot genoeg om voldoende afstand te bewaren, maar wil je wel weer naar kantoor keren? Dan is het tijd voor het huren van een grotere kantoorruimte. SKEPP zet een aantal grote kantoren op een rijtje voor jou in verschillende plaatsen in België. Staat jouw favoriet hier niet tussen? Ook dan helpen we je graag verder met het vinden van geschikte kantoorruimte. Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze kantoorexperts.

Ben jij klaar voor een groter kantoor?Ben jij klaar voor een groter kantoor?

 

Foreestelaan 1 - Gent

 

Een kantoor met zicht op het groene park huur je aan de Foreestelaan 1 in Gent. Het kantoorpand bevindt zich op een bedrijventerrein. Er zijn genoeg mogelijkheden voor het huren van een ruime kantoorruimte. Richt de kantoorunits volledig naar wens in! Een kantooroppervlak van 823 m2 is al mogelijk voor €10.630,- per maand. Liever iets kleiner? Dan is de optie voor 793 m2 wellicht iets voor jouw onderneming. Snelle beslissers hebben nog de keuze op welke etage je wilt huren. Naast het huren van een kantoorruimte is het mogelijk om te genieten van de extra services van het pand. Denk aan zonwerende beglazing, klimaatplafonds en kom tot rust op het dakterras. Nieuwsgierig geworden? Plan dan gauw een bezichtiging en wie weet huur jij binnenkort aan de Foreestelaan 1 in Gent.

 

Zie jij jezelf hier al binnenkort werken? Plan dan vrijblijvend een bezichtigingZie jij jezelf hier al binnenkort werken? Plan dan vrijblijvend een bezichtiging!
 

Woluwedal 18-22 - Brussel


Wil je een grote kantoorruimte huren in Belgie? Dan is het kantoorpand aan de Woluwedal 18-22 in Brussel wellicht interessant voor jou. Het huren van een kantoorruimte van 1286 m2 kan je behoorlijk wat werkplekken kwijt. Dit oppervlak huur je voor €11.788,- per maand. Waan je in een rustige omgeving en geniet van het uitzicht. Dit bedrijfspand is gevestigd aan de rand van Brussel en gelegen op Vlaams grondgebied. Ervaar de fijne service van dit bedrijfspand. Niet alleen wordt je goed ondersteund door de beheerder van dit pand, ook geniet je van diverse receptiediensten. Je post wordt in ontvangst genomen en naar jou doorgestuurd. Wil je de telefoon front desk laten beantwoorden? Ook dan kan je hier terecht. Bovendien heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Flexibel werken is dus mogelijk! Kan jij niet wachten om hier aan de slag te gaan? Plan naar wens een rondleiding en wellicht werk jij binnenkort op deze locatie!

Dit kantoorpand in Brussel is een echte eye-catcher! Dit kantoorpand in Brussel is een echte eye-catcher!

 

Zuiderlaan 92 - Zellik


Ga je voor een grote kantoorruimte in Zellik? Bekijk dan het business center aan Zuiderlaan 92 in Zellik eens. Het oppervlak van 1389 m2 zorgt voor veel mogelijkheden voor jouw onderneming. Deze oppervlakte huur je voor €13.890,- per maand. Dit (vrij) nieuwe kantoorpand biedt veel interessante extraatjes, zoals: goede klimaatinstallatie, flexibele toegang en het huren van een parkeerplaats behoort tot de opties. De kantoorruimte wordt kaal opgeleverd, waardoor het uitzoeken van kantoormeubilair aan jou is. Wil je geen investeringen doen? Dan kan je ons kantoormeubilair huren of huurkopen! Is je interesse gewekt? Neem dan gauw een kijkje in dit kantoorpand aan de Zuiderlaan 92!

 

Huur jij binnenkort een grote kantoorruimte hier?Huur jij binnenkort een grote kantoorruimte hier?
 

Staat jouw favoriete grote kantoorruimte hierbij?


Ben jij enthousiast geworden na het zien van deze 3 grote kantoren en wil jij een grote kantoorruimte huren? Of wil je meer informatie over het 1,5 meter kantoor? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze kantoorexperts. Zij staan je graag te woord en kunnen je ook helpen graag bij het vinden van jouw ideale grote kantoor!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure