Local

Waar ga jij je kantoor te huur vestigen? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.

Voordat je een kantoor gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Brussel en Antwerpen of pak 'm beet in Mechelen, Leuven of Gent? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Amsterdam of Berlijn? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welk specifiek kantoor voor jouw bedrijf ‘the place to be is’!

Local

Top 3 grootste kantoren van België

Werken vanaf kantoor is mogelijk! Maak jouw kantoor coronaproof en laat je werknemers weer terugkeren naar kantoor.

Local

7 indrukwekkende kantoren in België

Wij zetten 7 indrukwekkende kantoren in België op een rijtje en laat je inspireren door deze locaties.

Local

Huren in Mechelen: deze kantoren wil jij niet missen!

Een kantoor huren in Mechelen biedt veel kansen voor ondernemers. Mechelen is een historische en levendige stad voor het huren van kantoorruimte

Local

Inspirerende kantoorruimtes in Brussel

Wil je een kijkje nemen naar het kantooraanbod in het bruisende centrum van Brussel? Dan vind je in dit blog onze top 3 met inspirerende kantoren die je kunt huren in Brussel.

Local

Kantoor huren in Antwerpen? Bekijk ons aanbod in Sint Andries

Antwerpen Sint-Andries heeft veel te bieden en is dus ideaal om een kantoor te huren. Lees in dit blog over een aantal mooie kantoren die er te huur zijn.

Local

De 5 mooiste kantoren te huur in Brussel

Brussel, het centrale punt van België en dus ideaal om jouw gehuurde kantoor te vestigen. Lees in dit blog over 5 kantoren te huur die zowel qua locatie, prijs als services de moeite waard zijn.

Local

3 redenen om een kantoor in Antwerpen te huren

Op zoek naar een kantoor te huur? Opteer dan zeker om een kantoor te huren in Antwerpen. Lees de 3 redenen om vandaag nog het huren van een kantoor in Antwerpen te overwegen.

Local

Wat is de ideale locatie om een kantoor te huren in Brussel?

Jouw nieuwe kantoor huren in Brussel? In dit blog de verschillende stadsdelen in Brussel opgesomd. Huur jij jouw kantoor te huur binnenkort in Brussel Airport, Centrum of toch Zuid? Lees de voor- en nadelen in dit blog!

Local

Wat zijn de beste locaties om een kantoor te huren in Antwerpen?

Antwerpen kent vele interessante stadsdelen om een kantoor te huren. De stadsdelen die we in deze blog zijn: Antwerpen Wommelgem, Antwerpen Wilrijk en Antwerpen Merksem

Local

3 redenen om een kantoor te huren in Mechelen

Op zoek naar een kantoor om te huren? Heb je wel eens gedacht aan Mechelen? Deze stad wordt soms uit het oog verloren, volledig onterecht. Je leest hier waarom!

Local

Kantoor te huur in Brussel? Kantoren aan de Louizalaan

In dit blog lees je over de gave kantoorpanden aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel. Daar staan meerdere kantoorpanden waar jij een kantoor kunt huren.

Local

Wat is de ideale locatie om een kantoor te huren in Antwerpen?

In dit blog worden 3 wijken in Antwerpen vergeleken om te kijken waar jij nu het beste een kantoor kunt huren. Zurenborg, Berchem en de Diamantwijk worden onder de loep genomen en straks weet jij waar je een kantoor moet huren! Lees snel verder.