7 indrukwekkende kantoren in België

  • Door SKEPP
  • maandag 25 mei 2020

België kent veel indrukwekkende kantoren en biedt veel kansen voor ondernemers. Dat heeft niet alleen te maken met de grote omvang van het land, maar ook dankzij de 11 miljoen inwoners bruist het op zakelijk gebied. Elke grote stad kent zijn eigen voordelen. Door de spreiding van de grote steden op goede locaties kan je je laten inspireren door deze kantoren. Ben je benieuwd naar de meest indrukwekkende kantoren van België? Lees gauw verder!


1. Groen paradijs aan de Uitbreidingsstraat 66, Antwerpen

Dit toffe energiezuinige greenhouse, gelegen in de Uitbreidingsstraat 66, is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook leuke opties voor het huren van kantoorruimte. Het bedrijvencentrum is gevestigd in het bruisende Antwerpen en kent veel interessante voordelen. Maak gebruik van het fitnesscentrum, de 24/7 toegang en de gezellige koffiebar. Als je hier een kantoorruimte huurt zorg je voor een centrale ligging van jouw bedrijf. Iets voor jou? Vraag dan vrijblijvend huurinformatie op.

 

Ga voor dit toffe greenhouse in Antwerpen!Ga voor dit toffe greenhouse in Antwerpen!

2. Industrieel tintje aan de Artsen zonder Grenzenstraat 31, Antwerpen

Vroeger was dit industriële kantoorpand aan de Artsen zonder Grenzenstraat een Militair Hospitaal, dus je kan je voorstellen dat het pand veel karakter heeft. Het pand ligt in het historische en groene park van Antwerpen. Met oog voor detail is deze werkplek gerenoveerd en biedt het volop inspiratie. Je gasten worden vriendelijk ontvangen door de frontdesk. Toe aan een gezonde lunch? Dan kan je aanschuiven in de foodcorner. Tijd voor een borrel? Geniet dan van de loungeplek bij de openhaard. Met zijn ideale ligging en uitgebreide voorzieningen is dit een indrukwekkend kantoor in België!

Een indrukwekkend kantoor met karakter vind je in Antwerpen.Een indrukwekkend kantoor met karakter vind je in Antwerpen.

3. Scandinavisch gevoel aan de Rue du Commerce 31, Brussel

Dit indrukwekkende kantoor telt 9 verdiepingen in Scandinavische sferen. In het bruisende Brussel kan jij jouw kantoor huren in dit sfeervolle business center. Huur je hier een kantoor of coworking ruimte? Dan staat het team klaar voor jou voor begeleiding op maat. Nuttig je vrijdagmiddagborrel in de bar, geniet van inspirerende ruimtes en maak gebruik van de handige aanwezige apparatuur. Maak het jezelf comfortabel en huur een kantoorruimte aan de Rue du Commerce 31 te Brussel!

 

Voel je thuis in het business center in Brussel.Voel je thuis in het business center in Brussel.
 

4. Good vibes only aan de Rue Belliard 53, Brussel

Het business center aan de Rue Belliard 53 is een indrukwekkend pand. Met de meerdere verdiepingen is dit toch een bedrijvencentrum die zorgt voor een knus en huiselijk gevoel. Trakteer jezelf op versgebrande koffie en fruitwaters. Maak daarnaast gebruik van de vergaderruimtes, de schoonmaak en de locatie als jij je bedrijf hier vestigt. Indrukwekkend kantoor, nietwaar? Meer weten? Plan dan snel een rondleiding!

Trakteer jezelf op een vers gebrande koffie aan de koffiebar.Trakteer jezelf op een vers gebrande koffie aan de koffiebar.

5. Licht en luxe aan de Philipssite 5, Leuven

Dit indrukwekkende business center in Leuven biedt je veel luxe. In het bruisende Leuven huur jij een kantoorruimte tegen scherpe prijzen. Heb je jouw ideale kantoor gevonden? Dan geniet je van hoogwaardige faciliteiten. Denk aan een zwembad, een gym, een kinderopvang en de gezellige horecagelegenheid. Daarnaast heeft dit geweldige business center een goede locatie en is de bereikbaarheid perfect. Waar wacht je nog op? Huur een kantoor in dit indrukwekkende business center aan de Philipssite 5 en waan je in luxe.

Ga voor een lichte en luxe kantoorruimte in Leuven!Ga voor een lichte en luxe kantoorruimte in Leuven!
 

6. Rust en ruimte aan de Lummense Kiezel 51, Hasselt

Met een uitstekende ligging aan de Lummense Kiezel 51 is dit kantoorpand toch een oase aan groen en rust. In dit bedrijvencentrum worden kantoren en diensten op maat aangeboden. Huur je hier een indrukwekkend kantoor? Dan is de schoonmaak inbegrepen. Tijd om even te relaxen? Maak gebruik van de eigen keuken, bar of massagesalon. Klinkt als muziek in de oren, hé? Plan snel een rondleiding in dit indrukwekkende kantoor in Hasselt!

Heeft rust en ruimte jouw voorkeur? Dan ben je in Hasselt aan het juiste adres.Heeft rust en ruimte jouw voorkeur? Dan ben je in Hasselt aan het juiste adres.
 

7. Klassieker aan de Coupure Rechts 88, Gent

Ben jij op zoek naar een indrukwekkend kantoor in klassieke sferen? Dan ben je bij dit pand aan de Coupure Rechts 88 aan het juiste adres. Het pand is centraal gelegen, maar je omgeeft je in een rustige buurt. In dit business center komen werk en plezier samen. Geniet van je kopje koffie aan de koffiebar in het restaurant, laat je verrassen door het gevarieerde ontbijt, ontspan in de stadstuin of neem deel aan de groepslessen in de fitnessruimte. Kortom, een indrukwekkend kantoor met luxe voorzieningen huur je in Gent. Zie jij jezelf al werken in dit klassieke business center? Dan kan je vrijblijvend een rondleiding plannen!

Werk en plezier komen samen in dit klassieke business center in Gent!Werk en plezier komen samen in dit klassieke business center in Gent!
 

Voel je thuis in deze kantoren

België kent veel goede locaties. Zoals gezegd kent elke plaats zijn eigen charmes en voordelen. Door een indrukwekkend kantoor te huren, zorg je voor je genoeg inspiratie én ben je ook direct het visitekaartje naar jouw bezoek. Voel je thuis in één van bovenstaande kantoren, plan een rondleiding of vraag vrijblijvend huurinformatie op! Welk indrukwekkende kantoor staat er bij jou op nummer 1?

Je bent je eigen visitekaartje!

SKEPP helpt jou bij je zoektocht

Ben jij klaar voor de volgende stap of ben jij net gestart als ondernemer? SKEPP helpt je graag bij de zoektocht naar jouw ideale kantoor. Kies je voor een (flex)werkplek, een coworking space of een grote eigen kantoorruimte? Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze kantoorexperts voor het vinden van een indrukwekkend kantoor!

 
Neem contact op!

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure