Kantoor te huur Brussel, Picardstraat 7

5 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Picardstraat 7 in Brussel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Brussel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Picardstraat in Brussel

Aan de Picardstraat in Brussel kun je vanaf 2020 een kantoor huren in een bijzonder historisch pand. In dit kantoorpand dat vroeger diende als goederenstation en industriële opslagplaats huur je een uniek kantoor. Het bedrijvencentrum is volledig gerenoveerd en aangepast aan de moderne noden. Lees snel verder en kom meer te weten hoe bijzonder het is om een kantoor te huren aan de Picardstraat in Brussel!

Huurprijzen

In dit businesscenter huur je al een kantoorkamer voor 1 persoon vanaf €336,- . Een grotere kantoorunit voor bijvoorbeeld 5 personen huur je vanaf €1.680,- . Een vaste werkplek of flexplek kun je in dit kantoorpand ook zonder probleem huren. De prijzen voor een flexplek beginnen vanaf €199,- per maand. Bij deze prijzen zijn de servicekosten inbegrepen. Iedere ruimte is startklaar! Op het einde van de maand krijg je enkel nog een afrekening voor het verbruik van je koffie, kopieën en telefoongesprekken.

Historisch gebouw, kinderopvang en restaurants

Het kantoorgebouw aan de Picardstraat heeft een prachtig glazen dak en is met veel respect gerenoveerd. Diverse details, zoals de stalen zuilen, bakstenen muren en vloeren zijn bewaard gebleven. Als je hier een kantoor huurt heb je ook de mogelijkheid om je kinderen naar een kinderopvang te brengen. Zo kun jij rustig naar je kantoorruimte terwijl je kids vermaakt worden. Tijdens de middagpauze heb je keuze te over waar en wat je gaat eten. Er zijn 4 gelegenheden om heerlijk te eten zoals bijvoorbeeld een Italiaans restaurant. Er is zelfs een strijkservice gevestigd in dit kantoorpand om je alle strijk uit handen te nemen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op een steenworp van het centrum van Brussel. Als je in Brussel woont is het kantoorgebouw vlot met het openbaar vervoer te bereiken. Een combinatie van trein en tram is natuurlijk ook mogelijk als je met de trein komt. Op het terrein is er betaalde parking voorzien maar je kunt ook vlot met de fiets naar je werk komen.  Met de auto bereik je de snelweg E19 op 10 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Picardstraat in Brussel?

Denk jij er nu over om een kantoor te huren aan de Picardstraat in Brussel? Wacht niet langer en boek online een rondleiding. Neem voor je vragen contact op met de kantoorexperts van SKEPP. Onze kantoorexperts helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder met al je vragen over het huren van een kantoor aan de Picardstraat in Brussel.   


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Can't wait for these offices to open.

It's a great site!

L

Schoon pand maar beetje lastig kwa verkeer

G

Nie slecht want ge kunt er ook winkelen

G

Nie slecht want ge kunt er ook winkelen

R

Gewldig om daar te gaan werken.

We moeten wel nog even wachten op de opening.

T

When will this open?

I want to rent an office.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Picardstraat 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen