Brussel Centrum, Visverkopersstraat 13

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 260 p.m.

Een kantoor te huur in de Visverkopersstraat in Brussel (Centrum)

Een kantoor te huur in de Visverkopersstraat in Brussel Centrum? Dit kantoor te huur is gevestigd in het hart van de Belgische hoofdstad. Het kantoor te huur bevindt zich in een charmant gebouw. Het gebouw is volledig in een art-deco-stijl. De kantoren te huur zijn dus heel smaakvol en kwaliteitsvol ingericht en bovendien ook volledig gerenoveerd. Het voordeel van een kantoor te huur in de Visverkopersstraat en dus in hartje Brussel zijn niet alleen de vele restaurants, cafés, winkels, musea, monumenten, enz om je heen, maar ook de vele bezienswaardigheden zoals het Museum van Cacao en Chocolade, het Stadsmuseum, het park van Brussel, enz. Ga dus snel voor jouw kantoor te huur in de Visverkopersstraat in Brussel Centrum.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum in de Visverkopersstraat voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek in het hartje van Brussel echt iets voor jou. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €396,94- per maand. Ben je met een team van meerdere personen? In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Je kantoor te huur in de Visverkopersstraat wordt ook volledig ingericht en de prijs is inclusief.

Een bemande receptie, vergaderruimtes en 24/7 toegang

Met een kantoor te huur in de Visverkopersstraat in Brussel Centrum wordt je volledig ondersteund door een bemande receptie. De receptie helpt je met jouw postverwerking, telefoon beantwoording en zelf de groeten van jouw klanten. De on-site vergaderruimtes zorgen ervoor dat je de mogelijkheid hebt om tussendoor professioneel te vergaderen met collega´s, klanten en zakenpartners. Heb je heel uiteenlopende werktijden? Het kantoor te huur in de Visverkopersstraat begrijpt dat helemaal. Het bedrijvencentrum is 24u per dag bereikbaar. Dus ongeacht jouw werktijden kun je steeds aan de slag in jouw kantoor te huur.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur in de Visverkopersstraat kun je vlot reizen met de trein. Met het station Brussel Centraal heb je verschillende mogelijkheid dankzij het uitgebreid aanbod aan treinverbindingen. Natuurlijk heb je in hartje Brussel ook direct een geschikte bus-, tram- of metroverbinding in de buurt. Met de auto ben je vanuit alle andere provincies gemakkelijk te bereiken. De E40 en E19 zorgen voor een verbinding tussen enerzijds Brussel en anderzijds Antwerpen, Gent, Brugge en Charleroi. Ook reis je gemakkelijk naar de buurlanden via deze snelwegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Visverkopersstraat in Brussel Centrum?

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben in de Visverkopersstraat in Brussel Centrum? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur in de Visverkopersstraat in Brussel Centrum.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!