Brussel Centrum, Rue Joseph Stevens 7

Kantoor te huur in de Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Stevens in Brussel Centrum

Wil jij een kantoor te huur in de Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Stevens in Brussel Centrum? Het kantoor te huur is gevestigd in een zeer aangename wijk met vele gezellige adresjes om iets lekker te gaan eten of drinken. Dit recente business center is verdeeld over 3 verdiepingen van de beroemde Zaveltoren in hartje Brussel. De Zaveltoren zelf is 80 meter hoog en telt 26 verdiepingen. Hier een kantoor te huur hebben is zeker impressionant. Of je nu als kantoor te huur op zoek bent naar een kantoorruimte of werkplek, SKEPP helpt jou aan het ideale kantoor.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum in de Josep Stevensstraat/Rue Joseph Stevens voorziet in diverse kantoorruimtes. De groottes van de kantoorruimtes variëren van 14 m2 tot 99 m2. Je hebt al een kantoorunit vanaf €231,17,-.

Een coworking ruimte, vergaderzalen en een fitnessruimte

Met een kantoor te huur in de Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Stevens in Brussel Centrum hebt u als ondernemer alles wat u nodig heeft. Er is een grote coworking ruimte voorzien waar u kunt samenwerken en netwerken. Wil je liever iets discreter samenzitten of moeten er formele zaken in groep besproken worden? Dan kun je plaatsnemen in een van de vergaderzalen in het business center. Er zijn vergaderzalen in het bedrijvencentrum voor 2 tot 20 personen. Bovendien beschikt het bedrijvencentrum over een eigen fitnessruimte. Zo kun je voor, tijdens of na de werkuren even gaan sporten zonder je te hoeven verplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur in de Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Steven is perfect gelokaliseerd. In de omgeving heb je tal van bus- en metro mogelijkheden. Bovendien is het station Brussel-Centraal maar enkele stappen gelegen van het bedrijvencentrum. Ook met de auto is je kantoor te huur perfect bereikbaar. Parkeren kun je bijvoorbeeld in Parking Zavel waar je je auto beveiligd achter kunt laten in een propere en verlichte ondergrondse parking.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Steven in Brussel Centrum?

Wie wil nu geen kantoor te huur in de Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Stevens in Brussel Centrum? Neem snel contact op met onze vastgoedconsultants voor een gesprek.. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend aan een nieuw kantoor te huur. Contacteer SKEPP nu en wees zeker van jouw kantoor te huur in deze nieuwe parel in de Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Stevens in hartje Brussel.

Rue Joseph Stevens 7 Rue Joseph Stevens 7 Brussel Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!