Kantoor te huur Aalst, Keizersplein 24

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersplein 24 in Aalst

Beschikbare kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan het Keizersplein in Aalst

Wil jij een kantoor huren aan het Keizersplein in Aalst? Het ruime kantoorpand, met een gunstige ligging, is ideaal om je eigen kantoor of zaak in te vestigen. Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Aalst in een rustige buurt. Als je dit kantoor huurt kun je rekenen op een goede service! Wil jij dit goed gelegen kantoor huren? Lees snel verder om meer te ontdekken over dit mooie kantoor in Aalst.

Huurprijs

Dit kantoor in het hartje van Aalst huur je voor €1.500,- en dat is inclusief €100,- servicekosten. De onroerende voorheffing van €1.980,- is ten laste van de huurder. Het kantoor zelf is ruim 154 m2 groot en biedt voldoende mogelijkheden om je ruim te vestigen met al je personeel. Het interieur is modern en het hele kantoor is voorzien van energiezuinige verlichting en voldoende stopcontacten voor al je apparaten. De keuken en het sanitair zijn vernieuwd in 2016 en dus ook helemaal up-to-date.

Gunstig gelegen, lekker eten en drinken en snel internet

Dit kantoor aan het Keizersplein in Aalst ligt gunstig in het centrum. Op slechts een paar minuten wandel je naar het Vredeplein waar je onder de lunch heerlijk kunt gaan zitten en genieten van een drankje en een hapje in één van de vele café's. Je kunt ook je eigen lunch klaarmaken in de microgolfoven van de vernieuwde keuken. Het kantoorpand is ook voorzien van een coaxaansluiting zodat jij supersnel kunt surfen op het internet. Je heb zelf de vrijheid om aan te sluiten bij een provider naar keuze. Als je dit kantoor huurt ervaar je allen maar voordelen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is vlot te bereiken via de E40 en er is de mogelijkheid om 2 parkeerplaatsen te huren voor €165,- per maand. Voor de overige voertuigen is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de parking van de Keizershallen of de Interparking Hopmarkt. Natuurlijk kun je dit kantoor ook makkelijk met de fiets bereiken als je in Aalst zelf woont want dit kantoor huur je in een fietsvriendelijk gebied.

Huur jij dit kantoor aan het Keizersplein in Aalst?

Je nieuwe kantoor te huur aan het Keizersplein in Aalst ligt op je te wachten. Plan zelf een rondleiding zodat je er op tijd bij bent. Neem bij vragen zeker contact op met onze vastgoedconsulenten. SKEPP geeft altijd gratis en vrijblijvende hulp met je zoektocht naar je kantoorruimte. Aarzel niet en bel vandaag om het kantoor te huren aan het Keizersplein in Aalst.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Keizersplein 24

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner