Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Rue du Commerce 31

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Troon 1 min. lopen (0,1 km)
 • Metrostation Paleizen 9 min. lopen (0,8 km)
 • Treinstation gare du congres 6 min. lopen (0,5 km)
 • Metrostation Troon 2 min. lopen (0,2 km)
 • Park 3 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Rue du Commerce 31

Over dit kantoor

Kantoor te huur in de rue du Commerce/Handelsstraat, Brussel (Europese wijk)

Met je kantoor te huur in de Brusselse Handelsstraat in Brussel sta je in het middelpunt van de actie. In december 2019 opent dit business center zijn deuren. De werkplekken zijn verdeeld over negen verdiepingen en bieden oplossingen die zijn aangepast aan de behoeften van elke huurder. Dit kantoor te huur heeft prachtige lounges, zeer functionele vergaderzalen en elegante privé kantoren. Je vindt zeker de ruimte die het beste bij je past. De Europese wijk is het belangrijkste werkgelegenheids centrum van de regio en is een ideale omgeving om je bedrijf te ontwikkelen.

Huurtarieven

De huurtarieven variëren van dit kantoor te huur afhankelijk van het aantal werkplekken dat u nodig heeft. Je kunt bijvoorbeeld een flexwerkplek huren in een van onze coworking areas vanaf €300,- per maand. Wil je liever je eigen werkplek in een gemeenschappelijke ruimte huren? In dat geval kun je een vaste werkplek te huren, waarvan de huur €400,- per maand is. Afhankelijk van de behoeften van zijn er ook privé kantoren te huur. Er zijn kantoren te huur voor één gebruiker tot een volledig platform voor 49 gebruikers. De huurprijzen voor onze deze kantoren te huur variëren tussen €570,- en €22.450,- excl. BTW per maand.

Een kantoor met hypermoderne ruimtes

De aanbiedingen voor kantoorverhuur in de Brusselse Handelsstraat, in Brussel, omvatten diensten van topkwaliteit. Het team staat tot je dienst en bied je een persoonlijke begeleiding op maat. De coworking ruimtes zijn origineel en voorzien van alle comfort zodat je er je helemaal thuis voelt . Alle vergaderzalen beschikken over alle benodigde video- en audioapparatuur in een aantrekkelijke omgeving voor uw professionele evenementen. Professionele printers, telefooncellen, hogesnelheidsinternet, alles is ontworpen om je werk gemakkelijker te maken. Tot slot kunt je naar believen genieten van koude dranken, thee en koffie in onze bar.

Locatie en toegankelijkheid

Dit kantoor te huur is gelegen aan de rue du Commerce in het hart van de Europese wijk. De wijk is de thuisbasis van de Europese Commissie en het Europees Parlement. Het business center is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kortom, een kantoor te huur in dit deel van de stad biedt u vele mogelijkheden zodat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen.

Je kantoor te huur in de rue du Commerce/Brusselse Handelsstraat in Brussel?

Indien je meer informatie wenst over de kantoren te huur in de rue du Commerce/Brusselse Handelsstraat, in Brussel, kunt je contact opnemen met onze vastgoedadviseurs. Vraag zeker een gratis en vrijblijvende rondleiding aan om dit prachtige kantoor te ontdekken. Ons team van vastgoedconsulenten staat klaar om je te helpen met je kantoor te huur in de rue du Commerce/Handelsstraat in Brussel.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rue du Commerce 31 in Brussel Europese Wijk

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Location très agréable!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Rue du Commerce 31

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner