Kantoor te huur Brussel Elsene, Av. Arnaud Fraiteur - Arnaud Fraiteurlaan 15-23

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Av. Arnaud Fraiteur - Arnaud Fraiteurlaan 15-23 in Brussel Elsene

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: 425 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Arnaud Fraiteurlaan / Av. Arnaud Fraiteur in Brussel (Elsene)

Dit business center is ingericht door een Belgische interieurarchitect en ligt aan de Arnaud Fraiteurlaan / Av. Arnaud Fraiteur in Brussel. Het glazen kantoorpand is niet alleen van buiten spectaculair maar ook zeker van binnen. Op deze coworking locatie bestaat ook de mogelijkheid om je eigen kantoor te huren. Kom meer te weten en lees verder over huren van een kantoor of werkplek aan de Arnaud Fraiteurlaan / Av. Arnaud Fraiteur in Brussel.

Huurprijzen

Je huurt een compleet ingericht kantoor in dit bedrijvencentrum al voor €950,- per maand. Kantoren huren voor meer personen is natuurlijk ook prima mogelijk. Neem gerust contact op met onze kantoorexperts voor meer informatie. Een flexibele werkplek met kluisje heb je voor €295,- per maand. Een eigen werkplek met je persoonlijke bureau heb je voor €395,- per maand. De huurprijzen zijn erg compleet en omvatten Wifi, 24/7 toegang en een bemande receptie. Voor het telefoneren, printen en het huren van grote vergaderruimtes dien je extra te betalen. 

Belgisch design, siësta ruimte en dakterras

Lionel Jadot, een gerenommeerde Belgische interieurarchitect, heeft het bedrijvencentrum aan de Arnaud Fraiteurlaan / Av. Arnaud Fraiteur in Brussel stijlvol ingericht. Het kantoorpand is een omgeving waar materialen en kleuren je geest verblijden. Een siësta ruimte geeft je de mogelijkheid om je kantoorunit te verlaten en om een heerlijk dutje te doen. Even lekker een frisse lucht halen of lekker uitwaaien doe je op het dakterras van dit kantoorpand. Na je dosis frisse lucht kun je weer helemaal opgeladen aan de slag in je gehuurde kantoor.

Locatie en bereikbaarheid

Je gehuurde kantoor in dit business center bereik je zeer vlot met het openbaar vervoer. Metrostation lijn 5 ligt op slechts 500 meter en het treinstation van Etterbeek is op 600 meter afstand gelegen. De bus stopt bijna voor je kantoor, maar 50 meter wandelen is vast geen probleem. Als je met de wagen komt is er parkeergelegenheid voorzien. Voor de sportieve fietsers is er een fietsparking en kun jij je douchen om zo fris naar je kantoorunit te gaan. Met de wagen ben op je slechts 5 minuten bij de E411 waardoor je snel naar je afspraken kunt.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Arnaud Fraiteurlaan / Av. Arnaud Fraiteur in Brussel Elsene?

Wil jij deel uitmaken van een bijzondere community en een kantoor huren aan de Arnaud Fraiteurlaan / Av. Arnaud Fraiteur in Brussel? Neem zelf een kijkje en boek online je rondleiding in. Onze kantoorexperts vertellen je graag meer over dit kantoor en dit advies is gratis en geheel vrijblijvend. Huur jij binnenkort een een kantoor aan de Arnaud Fraiteurlaan / Av. Arnaud Fraiteur in Brussel?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Wow wat een mooi design en goede prijs

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Av. Arnaud Fraiteur - Arnaud Fraiteurlaan 15-23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen