Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 480

Kantoorruimte te huur in Brussel aan de Louizalaan / Avenue Louise 480 (Elsene)

Wil je ook kantoorruimte huren aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel? Dit kantoorgebouw met fraaie en moderne serviced offices geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om te groeien en zijn naam te vestigen in de Belgische hoofdstad. Een kantoor of werkplek in het centrum van Brussel is een goede investering, want het kan samenwerkingen opleveren.

Huurprijzen

Het maakt niet uit of je nu een kantoorvloer, kantoorruimte of werkplek wilt huren, want het kan hier allemaal. Een kantoorvloer van meer dan 100 m2 en geschikte voor ongeveer 20 personen huur je vanaf €12.000,- per maand. Wanneer je genoeg hebt aan een kleiner kantoor, dan huur je voor 8 personen voor een prijs vanaf €4800,- per maand. Gemiddeld huur je op deze kantoorlocatie vanaf €600,- per persoon per maand. 

Full serviced kantoren, vergaderruimtes en hechte community

Huren in een gespreid bed kan hier aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel. Alle services die jij nodig hebt om succesvol te ondernemen vind je hier en om alert te blijven geniet je van verse koffie en warme thee. Voor een belangrijke meeting kun je een vergaderruimte reserveren, deze beschikt uiteraard over de materialen voor een presentatie. Alsof dat nog niet genoeg is, maak je ook deel uit van de community als je hier een kantoor huurt. Help andere ondernemers met hun problemen, ontvang hulp of ga samenwerkingen aan en maak het samen tot een succes. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw in Brussel biedt kantoorruimtes dichtbij het centrum van de stad en het Ter Kamerenbos. Je kunt tijdens de lunch dus heerlijk uitwaaien in de natuur en midden in de stad. In de omgeving zijn meerdere restaurants en bars te vinden waar je heerlijk kunt genieten van een lunch, diner of borrel. Je mag toch ook best eens gek doen als je een succes wilt vieren? Aan keuze in ieder geval geen gebrek. Rondom de stad lopen de E19 en E40 die je snel naar iedere bestemming in België brengen. Wanneer je liever niet met de wagen reist dan kun je met de trein, bus of metro reizen naar het werk.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Er zijn nog kantoren te huur in Brussel aan de Louizalaan / Avenue Louise, kies daarom voor een kantoorruimte bij SKEPP. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden. Wij gaan gratis voor je op zoek naar geschikte kantoren en plannen, als je wilt, een rondleiding in die eveneens gratis is. Tot snel!

Kantoorruimte huren in Brussel, Louizalaan 480 Louizalaan / Avenue Louise 480 Brussel Elsene Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!