Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Schumanplein 11

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Schuman 1 min. lopen (33 m)
 • Treinstation Brussel-Schuman 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Schuman 1 min. lopen (53 m)
 • Park 2 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Schumanplein 11

Over dit kantoor

Een kantoor te huur aan het Schumanplein in Brussel Europawijk

Een kantoor te huur aan het Schumanplein in Brussel Europawijk? Als je hier een kantoor te huur neemt, ben je gevestigd op een top locatie in het hart van de Europese wijk. Het business center is gevestigd vlakbij verschillende ambassades, het parlementsgebouw, de Europese Commissie en grote internationale bedrijven. Je verkrijgt een kantoor te huur in een bruisende en levendige buurt die volledig afgestemd is op moderne bedrijven. Op wandelafstand ligt het historisch centrum van Brussel waar je vele restaurants, winkels en cafés vindt. Eens een kantoor te huur aan het Schumanplein wil je niet meer anders. .

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum aan het Schumanplein voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek echt iets voor jou. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €375,65- per maand. Ben je met een team van meerdere personen? In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Ongetwijfeld heeft het business center de ideale formule voor jouw kantoor te huur aan het Schumanplein.

Lunchrestaurant, een pantry en 24 uur toegang.

Met een kantoor te huur aan het Schumanplein ben je omringd door verschillende restaurants en cafés. Maar ook in het business center zelf kun je genieten van een heerlijke lunch in het restaurant. Zo moet je niet telkens naar buiten tijdens de lunch. Ook is het de perfecte gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten onder de middag. Maak je liever je eigen lunch. Dat kan gewoon in de pantry van het gebouw. Ben je een echte workaholic? Ideaal! In dit bedrijvencentrum heb je 24 uur toegang tot jouw kantoor te huur.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan het Schumanplein is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Het kantoor te huur is vlakbij het treinstation Brussel-Schuman. Daar heb je directe trein-, metro- en busverbindingen. Kom je liever met de auto? Het business center is dichtbij een directe afrit gelegen. Je auto parkeer je in de voorziene parkeerplekken van het bedrijvencentrum.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Schumanplein in Brussel Europawijk?

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben aan het Schumanplein in Brussel Europawijk? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur aan het Schumanplein in Brussel Europawijk.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schumanplein 11 in Brussel Europese Wijk

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schumanplein 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner