Brussel Zuid, Fonsnylaan 59

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 308 p.m.

Een kantoor te huur in de Fonsynlaan in Brussel (Zuid)

Wil jij een kantoor te huur in de Fonsynlaan in Brussel Zuid? Dit kantoor te huur bevindt zich in het treinstation Brussel-Zuid. Het business centre is de ideale plek om even op adem te komen als u onderweg bent. Op een paar minuten van het station vind je bovendien verschillende restaurants, hotels en cafés. Ga dus snel voor jouw kantoor te huur in de Fonsynlaan in Brussel Zuid.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum in de Fonsynlaan voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek in het hartje van Brussel echt iets voor jou. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €308,73- per maand. Ben je met een team van meerdere personen? In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Uitbreiding van je onderneming met een kantoor te huur in de Fonsynlaan wordt dus zeker gestimuleerd.

Loungeruimtes, professionele vergaderruimtes en high speed internet

Met een kantoor te huur in de Fonsynlaan in Brussel Zuid kom je in een internationale sfeer met reizigers uit heel Europa. Dit biedt mogelijkheden om je onderneming naar een hoger level te tillen. Ga dus zeker netwerken als je hier een kantoor te huur neemt. De loungeruimtes zijn daar geschikt voor. Hier kun je perfect informeel netwerken, ideeën uitwisselen en plannen maken. De professionele vergaderruimtes voorzien in het bedrijvencentrum maken formele gespreken mogelijk met bijvoorbeeld klanten, leveranciers of zakenpartners. Dankzij het high-speed internet kun je je online ook snel positioneren.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur in de Fonsynlaan lig je dicht gevestigd tegen het station Brussel-Zuid. Het station Brussel-Zuid is een knooppunt van internationale en nationale treinen. Zo neem je er de Eurostar, InterCityExpress, Thalys en TGV. Dit kantoor te huur is de ideale uitvalsbasis voor al jouw reizen naar onder andere Duitsland, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Ook is er een overvloed aan mogelijkheden qua metro, premetro, tram en bus. Naar waar je ook moet, je hebt altijd wel een verbinding richting je eindbestemming. Met de wagen bereik je Brussel Zuid via de E19 en E40. De goede parkeergelegenheid is een pluspunt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Fonsynlaan in Brussel Zuid?

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben in de Fonsynlaan in Brussel Zuid? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur in de Fonsynlaan in Brussel Zuid.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!