Kantoor te huur Brussel, Herrmann-Debrouxlaan 54

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Herrmann-Debrouxlaan 54

10% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Herrmann Debrouxlaan in Brussel (Oudergem)

Een kantoor in dit moderne kantoorpand aan de Herrmann Debrouxlaan in Brussel Oudergem wil je zeker huren. De kantoren liggen in een premium kantoorgebouw en zijn verspreid over drie verdiepingen. Neem daarbij nog eens de vlotte verbinding naar Brussel en je zult zeker een kantoorruimte willen huren in dit business center. Lees snel verder en kom nog meer te weten over het huren van een kantoor in Brussel.

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum kun je kantoorkamers en flexplekken huren. Een kantoor voor 1 persoon huur je al vanaf €390,- per maand. Voor bijvoorbeeld een kantoorruimte voor 10 personen betaal je €3900,- per maand. Een coworking werkplek kun je al huren vanaf € 8,- per dag. Er bestaat ook de mogelijkheid om een vaste werkplek te huren zodat je altijd je eigen bureau hebt. Bij de prijzen zijn alle servicekosten inbegrepen. Koffie, water en thee zijn voor iedereen gratis beschikbaar als je hier een flexplek of kantoor huurt. Je hebt ook 24/7 toegang tot je gehuurde kantoor zodat jij je niet aan de kantooruren moet houden.

Eco vriendelijk kantoor, supersnelle wifi en binnentuinen

Een kantoor huren aan de Herrmann Debrouxlaan in Brussel Oudergem wilt ook zeggen dat je een ecologisch kantoor huurt. Het kantoor is voorzien van zonnepanelen en vangt regenwater op voor sanitair gebruik. Dankzij de supersnelle wifi kun je ook je kantoorruimte verlaten en eens in de rustige binnentuinen gaan werken. Als je hier een kantoor huurt laat je zeker een kleinere ecologische voetafdruk achter. De Jean Massart botanische parktuin met meer dan 2000 planten tuin is op slechts een paar minuten wandelen van dit business center gelegen en zeker een bezoek waard.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoor op een gunstige ligging en je bent met de auto op een half uurtje in het centrum van Brussel. Het kan nog makkelijker want met de nabijgelegen metro ben je op 20 minuten in het Brussel en ben je helemaal eco bezig. Er is parkeerplaats mogelijk en je kunt er ook je elektrische wagen opladen. Ook aan de fietsers is gedacht dankzij een mogelijkheid tot fietsdelen.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Herrmann Debrouxlaan in Brussel Oudergem?

Zie jij het huren van een kantoor in een groen gebouw aan de Herrmann Debrouxlaan in Brussel ook zitten? Neem snel contact op met onze kantoorexperts en zijn geven je gratis en vrijblijvend meer informatie over het huren van een kantoor. Het staat je ook vrij om zelf een rondleiding in te plannen in dit kantoorgebouw. Aarzel niet en huur je kantoor aan de Herrmann Debrouxlaan.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herrmann-Debrouxlaan 54 in Brussel

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Lovely building and nice people.

Bit basic decor but it's ok.

R

Lovely building and nice people.

Bit basic decor but it's ok.

P

Goeie service maar beetje hetzelfde van alles wel tevreden

P

Goeie service maar beetje hetzelfde van alles wel tevredenWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Herrmann-Debrouxlaan 54

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner